Neler Yeni

Intel i9 12900K için 360mm LCD beyaz sıvı soğutucu önerisi

SharPain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökhan
Arkadaşlar merhaba,

Beyaz bir kasa yapmaktayım i9 12900K işlemcim için 360mm beyaz renk LCD ekranlı bir sıvı soğutma almak istiyorum. Çok araştırdım ama beyaz renkte LCD ekranlı iyi bir sıvı soğutucu bulamadım. Tek bulabildiğim NZXT Kraken X73 bunu alırsam eğer Corsair'in QL120 RGB fanlarını takmak istiyorum bir sorun yaratır mı? Hangi soğutucuyu alırsam alayım Corsair'in QL120 fanlarını kullanmak istiyorum sıvı soğutmada performans kaybı yaşatır mı?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
https://www.amazon.com.tr/dp/B08GWZFP7T/ref=cm_sw_r_apan_i_8XQ2MGD81XH4S4MXW59C?_encoding=UTF8&psc=1
bir lcd ekrana sahip değil ama en azından lian li ve 2000 lira daha ucuz belki pompa değişiyordur pek bilgim yok
LCD ekranlı diyor dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba,

Beyaz bir kasa yapmaktayım i9 12900K işlemcim için 360mm beyaz renk LCD ekranlı bir sıvı soğutma almak istiyorum. Çok araştırdım ama beyaz renkte LCD ekranlı iyi bir sıvı soğutucu bulamadım. Tek bulabildiğim NZXT Kraken X73 bunu alırsam eğer Corsair'in QL120 RGB fanlarını takmak istiyorum bir sorun yaratır mı? Hangi soğutucuyu alırsam alayım Corsair'in QL120 fanlarını kullanmak istiyorum sıvı soğutmada performans kaybı yaşatır mı?

LCD ekran istiyorsan X serisi değil Z serisine bakman lazım dostum.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Z73 önericem ama yok gibi beyazı. LCD ekransız olanlar var hep.

SharPain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.amazon.com.tr/dp/B08GWZFP7T/ref=cm_sw_r_apan_i_8XQ2MGD81XH4S4MXW59C?_encoding=UTF8&psc=1
bir lcd ekrana sahip değil ama en azından lian li ve 2000 lira daha ucuz belki pompa değişiyordur pek bilgim yok

Maalesef lcd ekran isteğim olduğu için buna yönelemiyorum yine de teşekkürler

LCD ekranlı diyor dostum.

LCD ekran istiyorsan X serisi değil Z serisine bakman lazım dostum.

Evet X serisi çok benzer olduğu için aynı sanmış Z serisinin beyaz versiyonu ne yazık ki Türkiye'de satılmıyor sanırım

Z73 önericem ama yok gibi beyazı. LCD ekransız olanlar var hep.

Aslında beyaz olanı var ama Türkiye'de yok resmi sitelerinde gördüm

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,927
İsim
Enver Eryalçın
Arkadaşlar merhaba,

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Maalesef lcd ekran isteğim olduğu için buna yönelemiyorum yine de teşekkürler

Evet X serisi çok benzer olduğu için aynı sanmış Z serisinin beyaz versiyonu ne yazık ki Türkiye'de satılmıyor sanırım

Aslında beyaz olanı var ama Türkiye'de yok resmi sitelerinde gördüm
Sıkıntı o işte . K360 var ama o da siyah

Sonuç olarak ya beyaz olmayacak ya 240mm olacak ya ekranlı olmayacak. 3ü birden yok karar sizin

SharPain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

lyrianswx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Poyraz Bulut
Corsair iCUE H150i Elite Capellix White CW-9060051-WW 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu ??

lyrianswx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Poyraz Bulut
Gerçekten hem LCD ekranlı hem 360mm hemde beyaz olan hiçbir sıvı soğutma yok

Top Bottom