Çözüldü✓ intel işlemci çekirdek sayısı düştü

kayntuna

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar. Bilgisayarı ilk aldığımda msconfig'den de bakmıştım 16 çekirdek vardı. Bugün tekrar yükseltmek istedim ama şu an sadece 4 tane gösteriyor, neden? Aygıt yöneticisinde de 16 tane gösteriyor. işlemcim intel i7-11800H. https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v11-5/
gfdgfd.png
gfdgd.PNG

Eğer aygıt yöneticisi ve görev yöneticisinde 16 çekirdek gözüküyor, msi afterburner ilede oyun içerisinde tüm çekirdeklerin hepsini görüyor, kullanılıyor ise sorun yok demektir. Gelişmiş ön yükleme ayarlarını pek takmamak lazım sistemin açılış hızına hiç bir etkisi yoktur. yeşil logolu youtube kanalı bunun için detaylı bir short videosu atmıştı öncelerden.

Eğer aygıt yöneticisi ve görev yöneticisinde 16 çekirdek gözüküyor, msi afterburner ilede oyun içerisinde tüm çekirdeklerin hepsini görüyor, kullanılıyor ise sorun yok demektir. Gelişmiş ön yükleme ayarlarını pek takmamak lazım sistemin açılış hızına hiç bir etkisi yoktur. yeşil logolu youtube kanalı bunun için detaylı bir short videosu atmıştı öncelerden.
teşekkürler, çözdüm sorunu.

hocam bende afterburner tüm çekirdekleri görmüyor işlemcim 8 izlek ama 4 ü gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,571
Üyeler
188,959
Son üye
gazel
Geri