pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,310
En azından i7 olsun istiyorum elimde DDR4 RAM var ve anakart + işlemci için 7-8 bin bütçem var ne alabilirim?
Asus prime 650mr+ 7500f ve ya 7600 çok daha mantıklı olur. Bütçeyi ufaktan aşar ama çok daha iyi ve süper olur.En azından i7 olsun istiyorum elimde DDR4 RAM var ve anakart + işlemci için 7-8 bin bütçem var ne alabilirim?
saçma bir istek i7 alsanız bile yükseltemiceksiniz doğru düzgün en azından 7 8 e b450 bir anakart alın 5600 bir işlemci alınEn azından i7 olsun istiyorum elimde DDR4 RAM var ve anakart + işlemci için 7-8 bin bütçem var ne alabilirim?
Intel istiyorum.Asus prime 650mr+ 7500f ve ya 7600 çok daha mantıklı olur. Bütçeyi ufaktan aşar ama çok daha iyi ve süper olur.
sırf 7500f bile 6kAsus prime 650mr+ 7500f ve ya 7600 çok daha mantıklı olur. Bütçeyi ufaktan aşar ama çok daha iyi ve süper olur.
Ya işlemciyi örnek attım hocam. 8400f falanda olur sanırım 4k civariydida am5 bir sisteme ve ddr5 e gecse güzel olur.sırf 7500f bile 6k
Artık bir şey yükseltmek istemiyorum 2 yılda 3 kere upgrade yaptım yetersiz parçalar yüzünden. İ7 alıp bir daha upgrade yapma derdim olmasın istiyorum.saçma bir istek i7 alsanız bile yükseltemiceksiniz doğru düzgün en azından 7 8 e b450 bir anakart alın 5600 bir işlemci alın
hocam sizin iyiliğiniz için sıkıntı çekerisnşiz değişemezsinizIntel istiyorum.
Valla hocam intel i7 ve yeni anakartla biraz zor gibi. İlla intel derseniz bir bakiykm duruma piyasaya.Intel istiyorum.
ya i7 alana kadar o fiyata daha iyilerini alın alıcağınız bir i7 pek iyi bir şey olmicaktırArtık bir şey yükseltmek istemiyorum 2 yılda 3 kere upgrade yaptım yetersiz parçalar yüzünden. İ7 alıp bir daha upgrade yapma derdim olmasın istiyorum.
Hocam şuan alacağınız bir i7 eski olcak ve soketi uymicak yine anakart değişimi yapmak zorunda kalacaksınız. Am5 bir düzene geçerseniz uzun süre idare eder ve anakart değişimeden direkt mesela farzı misal 7600 den 9600 e geçersiniz.Artık bir şey yükseltmek istemiyorum 2 yılda 3 kere upgrade yaptım yetersiz parçalar yüzünden. İ7 alıp bir daha upgrade yapma derdim olmasın istiyorum.
Anakart değişsin artık napalım ona yapacak bir şey yok ama i7 hiç mi gelmez yani i5 serisine de düşmek istemiyorum pek.Hocam şuan alacağınız bir i7 eski olcak ve soketi uymicak yine anakart değişimi yapmak zorunda kalacaksınız. Am5 bir düzene geçerseniz uzun süre idare eder ve anakart değişimeden direkt mesela farzı misal 7600 den 9600 e geçersiniz.