Neler Yeni

intel işlemci sürücü nasıl yükleniyor

Enes ilhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes ilhan
bende intel core i9 9900kf işlemci var sürücüsünü nereden indirebilirim yardımcı olurmusunuz

Enes ilhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes ilhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,280
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Herhangi bir sürücü indirmene gerek yok, XTU dışında yararlı bir şey kuramazsın. Overclock/Undervolt gibi işlemciye BIOS üzerinden yapabileceğin ayarları windows üzerinden yapmak gibi bir amacın yok ise hiçbir şey indirmene gerek yok

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,377
İsim
Eren
Intel 7h-th20 gen proccers yazanı indir ayarlar sistem hakkında kısmında yazar.

Enes ilhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes ilhan
Buradan işletim sistemine uygun olanı seç indir.
Herhangi bir sürücü indirmene gerek yok, XTU dışında yararlı bir şey kuramazsın. Overclock/Undervolt gibi işlemciye BIOS üzerinden yapabileceğin ayarları windows üzerinden yapmak gibi bir amacın yok ise hiçbir şey indirmene gerek yok
bilgisayrım gayet güçlü parçalara sahip ama düşük fps alıyorum bunun nedeni sürücüler diye düşündüm ama overclock yapmam gerekiyor galiba

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,280
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
bilgisayrım gayet güçlü parçalara sahip ama düşük fps alıyorum bunun nedeni sürücüler diye düşündüm ama overclock yapmam gerekiyor galiba
İşlemci için bir sürücüye ihtiyacın yok veya işlemcine kuracağın bir yazılımın senin müdahelen olmadan performansı değiştirmesi olanaksız. Tabii en son nesil intel işlemcilerde bir program vardı ama 9. nesil gibi eski bir üründe o da yok. XTU İndirip windows üzerinden OC falan yapılabilir ama onun yerine de daha iyi ve kalıcı olan BIOS var zaten

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,377
İsim
Eren
Bunu sadece işlemci yüzünden olduğunu sanma tam olarak sistemin nedir hangi oyunlarda kaç FPS alıyorsun.

Enes ilhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes ilhan
unu sadece işlemci yüzünden olduğunu sanma tam olarak sistemin nedir hangi oyunlarda kaç FPS alıy

Bunu sadece işlemci yüzünden olduğunu sanma tam olarak sistemin nedir hangi oyunlarda kaç FPS alıyorsun.
sistem de i9 9900kf asus rog strix rtx 2060 süper 16gb ram samsung m2 ssd anakart da asus z390d
valorant da daha kötü sisteme sahip arkadaşım 400 500 arası alırken ben 200 250 arası geziniyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci için bir sürücüye ihtiyacın yok veya işlemcine kuracağın bir yazılımın senin müdahelen olmadan performansı değiştirmesi olanaksız. Tabii en son nesil intel işlemcilerde bir program vardı ama 9. nesil gibi eski bir üründe o da yok. XTU İndirip windows üzerinden OC falan yapılabilir ama onun yerine de daha iyi ve kalıcı olan BIOS var zaten
etki edecek şekilde nasıl overclock yapabilirim hiç bir bilgim yok
şu anda işlemci 4.5ghz alıyor

Top Bottom