ben 22h2 olup olmadığını nereden öğrenebilrimBuradan işletim sistemine uygun olanı seç indir.Intel® Core™ i9-9900K Processor (16M Cache, up to 5.00 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel
Intel® Core™ i9-9900K Processor (16M Cache, up to 5.00 GHz) - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates.www.intel.com
Buradan işletim sistemine uygun olanı seç indir.Intel® Core™ i9-9900K Processor (16M Cache, up to 5.00 GHz) Downloads, Drivers and Software | Intel
Intel® Core™ i9-9900K Processor (16M Cache, up to 5.00 GHz) - Download supporting resources inclusive drivers, software, bios, and firmware updates.www.intel.com
bilgisayrım gayet güçlü parçalara sahip ama düşük fps alıyorum bunun nedeni sürücüler diye düşündüm ama overclock yapmam gerekiyor galibaHerhangi bir sürücü indirmene gerek yok, XTU dışında yararlı bir şey kuramazsın. Overclock/Undervolt gibi işlemciye BIOS üzerinden yapabileceğin ayarları windows üzerinden yapmak gibi bir amacın yok ise hiçbir şey indirmene gerek yok
İşlemci için bir sürücüye ihtiyacın yok veya işlemcine kuracağın bir yazılımın senin müdahelen olmadan performansı değiştirmesi olanaksız. Tabii en son nesil intel işlemcilerde bir program vardı ama 9. nesil gibi eski bir üründe o da yok. XTU İndirip windows üzerinden OC falan yapılabilir ama onun yerine de daha iyi ve kalıcı olan BIOS var zatenbilgisayrım gayet güçlü parçalara sahip ama düşük fps alıyorum bunun nedeni sürücüler diye düşündüm ama overclock yapmam gerekiyor galiba
unu sadece işlemci yüzünden olduğunu sanma tam olarak sistemin nedir hangi oyunlarda kaç FPS alıy
sistem de i9 9900kf asus rog strix rtx 2060 süper 16gb ram samsung m2 ssd anakart da asus z390dBunu sadece işlemci yüzünden olduğunu sanma tam olarak sistemin nedir hangi oyunlarda kaç FPS alıyorsun.
etki edecek şekilde nasıl overclock yapabilirim hiç bir bilgim yokİşlemci için bir sürücüye ihtiyacın yok veya işlemcine kuracağın bir yazılımın senin müdahelen olmadan performansı değiştirmesi olanaksız. Tabii en son nesil intel işlemcilerde bir program vardı ama 9. nesil gibi eski bir üründe o da yok. XTU İndirip windows üzerinden OC falan yapılabilir ama onun yerine de daha iyi ve kalıcı olan BIOS var zaten