Neler Yeni

İntel İşlemciler Neden Alınmalı ve AMD neden çöp

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
OC yok bunda 5GHz OC ile ağır fark atıyor 7600K
Yap yap o.c sen. Yap görelim seni. 4c 4t işlemcin ile başarılar sana. İntel Fanboyu

Birde sıfır almışsın enayilikte son nokta gibi.

1600₺ para ödemişsin birde

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Arkadaşlar AMD Ryzen 5900X aldım, 5 GHz görüyor (Olay eğer sadece GHz değerinin yüksek olmasıysa :rolleyes:).
Ben pişman değilim, sizde pişman olmayın.
Geçmişte hep mavi bayrak taşıdım ama yeni hesapta kırmızılara geçtim.

Intel kendini geliştirmeyip ismine güvendiği sürece gerilemeye devam edecek...

Forumuye

80+ Bronze
@Forumuye gözünü çıkarak bunlar bir bak ondan sonra konuş.

Dün gece Mecburiyetten 1600AF aldım, yanına B450M-PRO4, ve hyperx fury 3200mhz koydum. Panzer gibi anakart ilerede çakacam 5600X keyfime bakacam.

2600X ve 3600 düşündüm ama düzgün 2.el ilanı bulamadım. Güvenemedim açıkçası.
Benchmark testleri AMD daha fazla skor alsın diye amdden para alıyor onlara inanmıyorum. O oyun testleri yapanlar da bence amdden para almıştır o fark imkansız çünkü.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Herkes inteli pahalı diye kötülüyor ve en iyi işlemcilerin İntel olduğunu da inkar ediyor. Şuan piyasadaki en iyi işlemci üreticisi inteldir ve AMD ona yaklaşmış olsa da geçmesi için çok çabalaması gerekmektedir. Siz siz olun bütçeniz az değilse AMD işlemciye para vermeyin.

Mesela İ7 11700K alıp 5.4GHz hıza OC yapıp piyasadaki 11900K dışındaki tüm işlemcilerden daha yüksek GHz sahibi olabilirsiniz. 11900K ise 5.6GHz bandına kadar çıkabilen kapasitesi ile piyasanın en iyi işlemcisi. Övdüğünüz hangi AMD işlemci sıvı nitrojen olmadan 5.4-5.6GHz görüyor?

Bazıları intellere ısınıyor falan demiş sen elindeki AMD işlemciyi bi 5.4GHz yap sonra ev nasıl yanıyor gör 😀
Düzeltiyorum "AMD işlemciler Neden Alınmalı Ve İntel Neden Çöp"

herkesiöldür31

80+ Bronze
Benchmark testleri AMD daha fazla skor alsın diye amdden para alıyor onlara inanmıyorum. O oyun testleri yapanlar da bence amdden para almıştır o fark imkansız çünkü.
İmkansız olduğu falan yok. Al videosunu atayım sen de izle.
çöp işlemcinle iyi oyunlar derim. R5 3600'den 30fps fark yemece.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Aga sen cidden şakasın he.

Yav arkadaşım sen açmısın, açıktamısın. Millattan önce kalma işlemcite 1600 1700₺ vermişsin. Benim 1K'ya aldığım 1600AF bile daja iyidir ve burda saçma sapan konuşuyon.

Bu kadar cahillik bu kadar bilgisizlik olmaz.

Sen o işlemciyi 2500K'mı sanıyon. 2500K olsa bile millattan önce kalma ve iyi değil.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Herkes inteli pahalı diye kötülüyor ve en iyi işlemcilerin İntel olduğunu da inkar ediyor. Şuan piyasadaki en iyi işlemci üreticisi inteldir ve AMD ona yaklaşmış olsa da geçmesi için çok çabalaması gerekmektedir. Siz siz olun bütçeniz az değilse AMD işlemciye para vermeyin.

Mesela İ7 11700K alıp 5.4GHz hıza OC yapıp piyasadaki 11900K dışındaki tüm işlemcilerden daha yüksek GHz sahibi olabilirsiniz. 11900K ise 5.6GHz bandına kadar çıkabilen kapasitesi ile piyasanın en iyi işlemcisi. Övdüğünüz hangi AMD işlemci sıvı nitrojen olmadan 5.4-5.6GHz görüyor?

Bazıları intellere ısınıyor falan demiş sen elindeki AMD işlemciyi bi 5.4GHz yap sonra ev nasıl yanıyor gör 😀
This İs İntelFanboy İşte Bu Arkadaşta Fanboyluk Yqpiyor hangisid F/P ise onu almak daha mantıklı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom