Neler Yeni

intel işlemciye amd ekran kartı takarsak sıkıntı çıkarmı?

Mehmetefe038

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet Efe
Beyler dolar düşünce sistem alacam fakat aldığımda 2 yada 3 sene sonra ekran kartında çözülmeyecek bir sıkıntı çıkarsa amd r5 1600 ekran kartısız pc açmıyacağı için intel almayı düşünüyorum intel işlemciyede amd ekran kartı takarsak sıkıntı olurmu bazı sistem toplamalarında gördüğüm üzere intel işlemciye amd kullanıyor sıkıntı olmuyor görüntüde ama ilerleyen zamanda olurmu bilmiyorum?Yardımlarınızı bekliyorum.
:D

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Beyler dolar düşünce sistem alacam fakat aldığımda 2 yada 3 sene sonra ekran kartında çözülmeyecek bir sıkıntı çıkarsa AMD r5 1600 ekran kartısız PC açmıyacağı için Intel almayı düşünüyorum Intel işlemciyede AMD ekran kartı takarsak sıkıntı olurmu bazı sistem toplamalarında gördüğüm üzere Intel işlemciye AMD kullanıyor sıkıntı olmuyor görüntüde ama ilerleyen zamanda olurmu bilmiyorum?Yardımlarınızı bekliyorum.
Hayır niye çıksın. Hiç bir firma bunu yapmayı göze alamaz + intel kendi de ekran kartı üretmiyor. Emin ol intel amdye nvidiaya yakın olduğundan daha yakın.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,105
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Hayır bir sıkıntı olmaz. Ancak ben olsam sırf içerisinde ekran kartı bulunmuyor diye R5 1600 işlemciden vazgeçmezdim. R5 1600 yerine hangi intel işlemciyi almayı planlıyorsun.

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
Beyler dolar düşünce sistem alacam fakat aldığımda 2 yada 3 sene sonra ekran kartında çözülmeyecek bir sıkıntı çıkarsa AMD r5 1600 ekran kartısız PC açmıyacağı için Intel almayı düşünüyorum Intel işlemciyede AMD ekran kartı takarsak sıkıntı olurmu bazı sistem toplamalarında gördüğüm üzere Intel işlemciye AMD kullanıyor sıkıntı olmuyor görüntüde ama ilerleyen zamanda olurmu bilmiyorum?Yardımlarınızı bekliyorum.
tabii ki de olmaz ekran kartı donanımları ile işlemci donanımları arasında sorun çıkmaz uzun süre kullanırsın ama intele yatırım yapma ileriki zamanlarda baya para harcarsın soket değişti çünkü ölü yatırım olacaktır

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
İntel ölü yatırım.Düşük seviyedeki işlemcilerde zaten görüntü birimi yok olsa da oyun bile oynatamıyor 1600 ile 9700 işlemcisini mi karşılaştırdınız?

Mehmetefe038

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tabii ki de olmaz ekran kartı donanımları ile işlemci donanımları arasında sorun çıkmaz uzun süre kullanırsın ama intele yatırım yapma ileriki zamanlarda baya para harcarsın soket değişti çünkü ölü yatırım olacaktır
intele fazla yönelesim yok fakat ama eski bilgisayarım ekran kartı yanınca tedirgin oluyorum 2 sene ekran kartsız kullandım çünkü anakart bios güncellenmiyordu o yüzden böyle bir düşünce çıktı yoksa aklımda r5 1600 ve asus rx570 4gb var

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
intele fazla yönelesim yok fakat ama eski bilgisayarım ekran kartı yanınca tedirgin oluyorum 2 sene ekran kartsız kullandım çünkü anakart bios güncellenmiyordu o yüzden böyle bir düşünce çıktı yoksa aklımda r5 1600 ve Asus rx570 4gb var
İ3 9100f mi alacaksın kötü haber onda da igpu yok.

Mehmetefe038

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Mehmet Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır bir sıkıntı olmaz. Ancak ben olsam sırf içerisinde ekran kartı bulunmuyor diye R5 1600 işlemciden vazgeçmezdim. R5 1600 yerine hangi Intel işlemciyi almayı planlıyorsun.
İntel i3 9100f aklımda bu var ama büyük ihtimal r5 1600 alcam

Froggremann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mete Can YAŞAR
intele fazla yönelesim yok fakat ama eski bilgisayarım ekran kartı yanınca tedirgin oluyorum 2 sene ekran kartsız kullandım çünkü anakart bios güncellenmiyordu o yüzden böyle bir düşünce çıktı yoksa aklımda r5 1600 ve Asus rx570 4gb var
Hocam sorun olmaz 1600 af modelini al bide ekran kartı çak baya bir süre götürür

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,957
Üyeler
169,639
Son üye
Emirhan389
Top Bottom