İntel mi AMD mi? İleriye dönüklük.

furkanjr

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba işlemci almam gerekiyor ama ileriye de dönük olsun istiyorum.
Hem anakart hem işlemci alacağım.

Intel alırsanız z490 anakart almadan 11. Nesil islemci takilamaz. AMD şuana kadar hep geriye dönük destek verdi. AMD daha avantajli

AMD çipsetini değiştirecektir yakın zamanda. İntel daha yeni değiştirdi bence intel almalısın hem ileriye dönüklülük açısından daha iyi. b460 11. nesili desteklenmeyecek dediler fakat destekleyecektir intel bu kararı değiştirir. Bundan dolayı intel diyorum.

Arkadaşlar merhaba işlemci almam gerekiyor ama ileriye de dönük olsun istiyorum.
Hem anakart hem işlemci alacağım.
Amd Am5 Sokete Geçecek Yeni Nesilde
Ona Göre Alın

AMD çipsetini değiştirecektir yakın zamanda. İntel daha yeni değiştirdi bence intel almalısın hem ileriye dönüklülük açısından daha iyi. b460 11. nesili desteklenmeyecek dediler fakat destekleyecektir intel bu kararı değiştirir. Bundan dolayı intel diyorum.
H410, B460 çipsetli anakartlar 11. Nesili desteklemeyecek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soketleri aynı olsa bile desteklemeyecek.

1 ay bekle 11.nesil intel işlemciler çıkacak aynı zamanda b500 serisi anakart çıkacak

Intel alırsanız z490 anakart almadan 11. Nesil islemci takilamaz. AMD şuana kadar hep geriye dönük destek verdi. AMD daha avantajli
AMD de de 6. nesilde soket değişecek yani o da şu anda çok ileriye dönük değil.

Geri