Tek çekirdekte İ3 10100F ile R5 3600 yarışacak neredeyse AMD'nin tek çekirdekte Intel'ı geçmesi ne alaka? Intel her zaman tek çekirdeği yüksek tutuyor ve bu yüzden FPS farkı oldukça fazla.AMD islemciler tekli ve çoklu çekirdekte daha üstünde önbellek olarakta öyle ama neden hala Intel işlemciler daha iyi performans veriyor 14nm de cabası
10400f 450 puan almış ben mi yanlış bakıyorumTek çekirdekte İ3 10100F ile R5 3600 yarışacak neredeyse AMD'nin tek çekirdekte Intel'ı geçmesi ne alaka? Intel her zaman tek çekirdeği yüksek tutuyor ve bu yüzden FPS farkı oldukça fazla.
Tek çekirdek performansından dolayıAMD islemciler tekli ve çoklu çekirdekte daha üstünde önbellek olarakta öyle ama neden hala Intel işlemciler daha iyi performans veriyor 14nm de cabası
Teşekkürler AMD in bellek timing işini çözmesi lazım donanımsal bir işlem sanırım yani diyorum benim işlemcim daha çok puan almış ama nasıl geçiyorKaynaklarla konuşun arkadaşlar burada insanlar sizden bilgi istiyor!
Sorunun cevabı sen de aşağıda gördüğün gibi birbirlerine direkt rakip olan 3900x ve 9900K karşılaştırmasında tekli çekirdek skorunda 3900X daha önde ama 1080P oyunculukta aksine 9900K'dan %4 daha geride. Peki bu nasıl oluyor?
> Bunun en ama en büyük sebebi Intel işlemcilerin bellek timing gecikmelerinin daha düşük olması.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle