lütfen3 sene sonra ıntel AMD yi geçecek. Şu an Intel kendisini hazırlıyor. 3 sene sonra AMD 13000 TL ye R9 satarken Intel 3 sene sonra 4000 TL ye i9 16 çekirdekli işlemci yapacak. Siz görün. Intel>AMD
lütfen3 sene sonra ıntel AMD yi geçecek. Şu an Intel kendisini hazırlıyor. 3 sene sonra AMD 13000 TL ye R9 satarken Intel 3 sene sonra 4000 TL ye i9 16 çekirdekli işlemci yapacak. Siz görün. Intel>AMD
Tamam almışsın sonuçta. Onu gömme, o işlemcide çok güçlü.ben 10900K'yı 2021 Ocak ayında aldım
I9 ve Ryzen 9'u konuşuyoruz şu anda o işlemcilerden bahsetmiyorumkardeşim 100 kere anlattımda anlamıyon galiba intelin i5 10400f 11400f 10100 f/b olmak diğerleri o kadar iyi olmamak
WKHSDGHSDJFGSHDJFGSHDFJKGSDFKL İşlemcileri şu an daha iyi olan firmayı övmek ne zaman fanboyluk oldu
Onu konuşuyorsak. "11900k" başarılı olamamış bir işlemci.I9 ve Ryzen 9'u konuşuyoruz şu anda o işlemcilerden bahsetmiyorum
Firmayı övmek "fanboy"luktur. İyi yapsa da kötü yapsa da.WKHSDGHSDJFGSHDJFGSHDFJKGSDFKL İşlemcileri şu an daha iyi olan firmayı övmek ne zaman fanboyluk oldu
ben bundan bahsettim zaten bir kaç sayfa önce demek istediğim Ryzen bu kadar güçlü işlemciler üretirken Intel'in rakip olamaması bir sorun değil mi ben 11900K'yı Ryzen 9 5950X'e rakip görmüyorumOnu konuşuyorsak. "11900k" başarılı olamamış bir işlemci.
bir dediğin bir dediğini tutmuyor ve kendini savunmak için saçmalıyorsunintel bitecek diyorsun i9 ve 5900x hakkında konuşuyoruz düyorsun cidden sana daha fazla bir şey kanıtlamaya çalışmayacağım aynen millet sponsorlu pc toplayınca amd daha iyi oluyor aynen en iyisi amd aynen en kral amd en kötü intel intelin teWKHSDGHSDJFGSHDJFGSHDFJKGSDFKL İşlemcileri şu an daha iyi olan firmayı övmek ne zaman fanboyluk oldu
intel gibi bir firmaya bir şey olacağını sanmamDostlar AMD'nin son zamanlarda yaptığı işleri biliyoruz Intel'in kendini geliştirememesi ve AMD'nin şu anda 5950X gibi işlemcilerinin rakibi olmaması Intel'i baya bir zor duruma sokuyor sizce Intel tarih olur mu yoksa kendini toparlar mı Mehmet abinin yazdığı yazıyı okuyunca nedense böyle bir konu açasım geldi Intel bence bu gidişle kendini toparlayamaz AMD 7000 Serisi bile konuşulmaya başlanmış baksanıza
AMD Ryzen 7000 Serisi İşlemciler Detaylanıyor | Donanim Arşivi
AMD Ryzen 6000 serisi işlemciler bile konuşulmazken şimdiden AM5 soketli Ryzen 7000 işlemciler konuşulmaya başlandı. Aslında bu normal, çünkü Ryzen 6000donanimarsivi.com
Adam AMD fanboyu boşver adam bana laf atıyor inteli övdüm diye. Adam benle uğraşırsa adama ban atsınlar sizin yüzünüzden işlemciyi kırma aşamasına geldimOnu konuşuyorsak. "11900k" başarılı olamamış bir işlemci.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Firmayı övmek "fanboy"luktur. İyi yapsa da kötü yapsa da.
r5 5600x x + b450 tomahawk 4000 tl i5 11600k + z490 da 4000 tlRyzen 7 5800x olmuş 4500 TL siz hala savunun amd bu yüzden arttırdı fiyatları ryzen 5 5600x i tekrar 2500 den ryzen 7 5800x i de 3900 tlden verse off