Neler Yeni

Çözüldü✓ Intel Tarih Mi Oluyor ?

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Intel'in kendini geliştirememesi ve AMD'nin şu anda 5950X gibi işlemcilerinin rakibi olmaması Intel'i baya bir zor duruma sokuyor
Intel: Kendimi geliştirememem ve 5950x e rakip üretemem beni baya bir zor duruma sokuyor.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben öyle bir şey demedim ki zaten bu videodaki testlerde kimin önde olduğu belli oluyor
Konu sahibi hangisi iyi hangisi kötü diye konu açmamış. Sadece tarih mi oluyor diye sormuş. Konuyu çok başka yerlere çektin. Ayrıca Abdullah Hacıgül için durum farklı olabilir ama çoğu içerik üreticisi prim alarak ürün tanıtıyorlar. Youtuberlara fazla güvenme o konuda.
İş insanları AMD kullanıyor İntel kullanmıyor demişsin ama dünya Youtube içerikçisi veya oyunculardan ibaret değil. En basit örnek olarak kendi çalıştığım şirket İntel işlemcili sistemler kullanıyor. Bu örnekler daha da çoğaltılabilir.
Konunun özüne verilecek cevap İntel öyle bir makale ile veya inceleme videosu ile batırılacak firma değil.
İntel fan boyu değilim aksine şuan ki işlemcimi alana kadar hep AMD kullandım ve AMD firmasına daha sıcak bakan birisiydim.

Captain Pricee

80+ Bronze
Adam AMD fanboyu boşver adam bana laf atıyor inteli övdüm diye. Adam benle uğraşırsa adama ban atsınlar sizin yüzünüzden işlemciyi kırma aşamasına geldim
Dostum sıkıntın mı var senin Intel fanboyu olduğun belli oluyor her türlü

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

THEKINGBRAWL.exe

80+ Bronze
Şu an bilgisayarımı kırmaya gidiyorum. Sizin yüzünüzden AMD alacam. Banane işlemci boşa gitsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sıkıntın mı var senin Intel fanboyu olduğun belli oluyor her türlü
Allah allah

Sen hastasın

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
ben bundan bahsettim zaten bir kaç sayfa önce demek istediğim Ryzen bu kadar güçlü işlemciler üretirken Intel'in rakip olamaması bir sorun değil mi ben 11900K'yı Ryzen 9 5950X'e rakip görmüyorum
Amacı o "işlemci"ye rakip olmak değil zaten.

THEKINGBRAWL.exe

80+ Bronze
Ben fanboy değilim ayrıca senin söylemenle AMD alacak değilim. İnsanlar istediğini kullanır sanane insanların ne kullanacağını karışma yeter. Ben ölene kadar Intel kullanacam. Şu an 12 yaşındayım. 80 sene daha Intel kullanacam.

@Miyavlayan Kedi

Captain Pricee

80+ Bronze
Ben fanboy değilim ayrıca senin söylemenle AMD alacak değilim. İnsanlar istediğini kullanır sanane insanların ne kullanacağını karışma yeter. Ben ölene kadar Intel kullanacam. Şu an 12 yaşındayım. 80 sene daha Intel kullanacam.

@Miyavlayan Kedi
12 Yaşında olduğun çok belli ben kimseye AMD alın demedim ki haddim de değil sadece Intel şu an AMD'nin gerisinde ve bu gidişle sonu ne olacak diye bir konu açtım sen fanboysun bunu kabul et

Top Bottom