İntel UHD Graphics hiç bir şekilde yüklenmiyor...

Reaksiyon skoru
0
Herkese selam bilgisayarım aygıt yöneticisinde intel ekranı görmediği gibi yüklemeye çalıştığımda ise de sisteminiz desteklememektedir hatası alıyorum. Ancak bilgisayarımda İntel driver and support yüklü orada ise sisteminiz güncel diyor. Microsofttan İntel grafik kontrol merkezini indirdim orada da ekran kısmına gelince ise İntel ekran bağdaştırıcısı olmayan intel konrol merkezinden değiştirilemez diyor ne olur yardım edin cs de ekranı 4:3 e getiremiyorum
Sistem özellikleri: Anakart: Gigabyte:

Gigabyte H610M H DDR4 3200mhz(OC) M.2 1700p mATX Anakart​

Ekran Kartı: gigabyte rtx3060 eagle oc 12 gb İşlemci i3-12100f Windows sürümü : w10Pro 64 bit 22h2

Herkese selam bilgisayarım aygıt yöneticisinde intel ekranı görmediği gibi yüklemeye çalıştığımda ise de sisteminiz desteklememektedir hatası alıyorum. Ancak bilgisayarımda İntel driver and support yüklü orada ise sisteminiz güncel diyor. Microsofttan İntel grafik kontrol merkezini indirdim orada da ekran kısmına gelince ise İntel ekran bağdaştırıcısı olmayan intel konrol merkezinden değiştirilemez diyor ne olur yardım edin cs de ekranı 4:3 e getiremiyorum
Sistem özellikleri: Anakart: Gigabyte:

Gigabyte H610M H DDR4 3200mhz(OC) M.2 1700p mATX Anakart​

Ekran Kartı: gigabyte rtx3060 eagle oc 12 gb İşlemci i3-12100f Windows sürümü : w10Pro 64 bit 22h2

İşlemcinin grafik birimi yok ki. NVIDIA üstünden yapamadın mı?

Nasıl yapacağımı bilmiyorum ki ya da ne yapmam gerektiğini

Nasıl yapacağımı bilmiyorum ki ya da ne yapmam gerektiğini
NVIDIA denetim masasına gir, girdikten sonra Masaüstü boyutunu ve konumu ayarla göreceksin, oradan Tam Ekran boyu yap. Ekran kartı sürücünü kurdun dimi?

Sisteminde harici bir ekran kartı varken işlemcinin ekran kartı aktif olmaz, bu sebeple driver kuramazsın, ayrıca zaten senin işlemcinin dahili ekran kartı da yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,348
Üyeler
186,324
Son üye
yerdavader
Geri