Neler Yeni

Çözüldü✓ İntelden AMD ye geçtim. İşlemci çok kullanıyor

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Aliefe Yıldırım
dostum ayrıca yüklemediysen chipset driverı yükle

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Emre
Onu BIOS'tan düzeltmen gerekiyor Orada devre dışı bırakılmış çekirdekleri açabilirsin. Yine olmazsa MSconfig üzerinden de aynı şeyi yapabilirsiniz.
Hocam problem çözüldü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu yukarıya çıktığı için yanlış anlaşılıyor. Problem çözüldü.
dostum ayrıca yüklemediysen chipset driverı yükle

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,265
İsim
Ali
yeni bir işlemciye geçtikten sonra temiz kurulum her zaman şart çünkü hangi işlemciyi takarsan tak windows önceki işlemciye göre çekirdek sayısını kullanıyor o yüzden temiz kurulum yapmadan işlemcinin gerçek performansını göremezsin ve şu anki kullanım değerlerine de laf etmek doğru olmaz
O kadar işlemci/anakart değişimi yaptım. Virüs kaynaklı bir sorun olmadığı sürece temiz kurulum filan ile uğraşmıyorum. Çip seti silip yeni anakart çipset sürücüleri kurup yoluma devam ediyorum. Sıfır sıkıntı hocam. Windows, bios ve sürücüler tamamen güncel olduğu sürece bir sorun yaşamazsınız. Birde eski sürücüleri kaldırmanız gerek.

Tekrardan bir ton oyunu indirmek, sürücüleri kurmak ve Windows bütün ayarlarınızı yapmak gerçekten çekilecek çile değil. Steam yedeği alabilirsiniz. Ama neden uğraşayım ki 😁

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Aliefe Yıldırım
Hocam problem çözüldü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu yukarıya çıktığı için yanlış anlaşılıyor. Problem çözüldü.
dostum çözüm olarak yazmadım zaten öneri olarak yazdım daha yüklemediysen diye chipset driver ile daha verimli çalışır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,470
Üyeler
169,302
Son üye
erayg
Top Bottom