semihcndn04
80+
- Reaksiyon skoru
- 153
Arkadaşlar iyi geceler. Late Shift, The Complex, Five Dates gibi gerçek görüntülerle çekilmiş interaktif oyun önerileriniz varmı. Bu yazdığım 3 ü dışında
detroit i biliyorum oynadım da ben daha çok insanların film gibi çektiği oyunlardan kastediyorum. FMV mi ne deniyorDetroit Become Human (pahalı)
O gerçek görüntülerle çekilmiş sayılıyor mu film tarzı direkt oyuncuların oynadığı oyunlardan bahsediyor galiba.Detroit Become Human (pahalı)
Five Dates ve Detroit: Become Human'ı nasıl bağdaştırdınız?Detroit Become Human (pahalı)
İnteraktif deyince ehehedetroit i biliyorum oynadım da ben daha çok insanların film gibi çektiği oyunlardan kastediyorum. FMV mi ne deniyor
Gerçek görüntü yazısını görmemişimFive Dates ve Detroit: Become Human'ı nasıl bağdaştırdınız?
sorun değil oda bambaşka onuda oynamıştım da biz arkadaşlarla dc de toplanıp oynuyoruz ya gerçek görüntülerle olanlar hem film tadında oluyor birde tartışabiliyoruz until dawn detroit gibi oyunlar aksiyonlu geçtiği için pek uygun olmuyorUntil Dawn'a bakabilirsin.
Düzeltme: Pardon "Gerçek görüntü" demişsin, görmedim.
ben bi orada bandersnatch izlemiştim onun dışında fazla bilmiyorumnetflix de o tarz seçimli filmler var diye biliyorum kuzenim izliyordu