Neler Yeni

İnternet ağım ve ses aygıtım çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
YUSUF
Arkadaşlar bugün laptobumu satacaktım bütün oyunlarımı sildim sonra pc yi yeniden başlattım hem ses hemde wifi'm çalışmıyordu? İnternet kablosu çektim yine olmadı ses ayarlarına baktığımda ses giriş ve çıkış aygıtı bulanamadı diyor ne yapmalıyım?

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Arkadaşlar bugün laptobumu satacaktım bütün oyunlarımı sildim sonra PC yi yeniden başlattım hem ses hemde wifi'm çalışmıyordu? İnternet kablosu çektim yine olmadı ses ayarlarına baktığımda ses giriş ve çıkış aygıtı bulanamadı diyor ne yapmalıyım?
win + r yap
msconfig yaz
hizmetler bölümüne gel
tümünü etkinleştir de
pc yeniden başlat

olur inş

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
YUSUF
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
win + r yap
msconfig yaz
hizmetler bölümüne gel
tümünü etkinleştir de
PC yeniden başlat

olur inş
Allah senden razı olsun, Allah ne muradın varsa versin, Allah seni kaza belalardan korusun, Allah bereketi senden eksik etmesin bak yemınle burada olsaydın elini öpmüştüm beni çok büyük bir dertten kurtardın. İnşallah bir ömür boyu sevdiklerinle sağıklı mutlu huzurlu yaşarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Allah senden razı olsun, Allah ne muradın varsa versin, Allah seni kaza belalardan korusun, Allah bereketi senden eksik etmesin bak yemınle burada olsaydın elini öpmüştüm beni çok büyük bir dertten kurtardın. İnşallah bir ömür boyu sevdiklerinle sağıklı mutlu huzurlu yaşarsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

:D
Eyvallah sağol. Zamanında benimde başıma gelmişti:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,467
Üyeler
167,844
Son üye
emrecngzzz