Neler Yeni

İnternet Alırken nelere dikkat ediyorsunuz?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Diyelim ki bugün yeni internet almayi düşündünüz dikkat edeceğiniz ilk şeyler ne olurdu? ( firma, fiyat vb)

Yorumlarda bekliyorum 👇
Stabilite kesinlikle. İnternet stabil olmayınca 100Mbps alsan da bir işe yaramıyor. İnternet stabilse isterse 10Mbps versin oyun indirme hariç her işi daha hızlı yapabiliyorsun.

Stabilite binadan binaya değişir. Benim evimde Superonline gayet stabil o yüzden onu kullanıyorum. Başka eve geçince oradaki altyapıları da denerim ona göre karar veririm.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Stabilite kesinlikle. İnternet stabil olmayınca 100Mbps alsan da bir işe yaramıyor. İnternet stabilse isterse 10Mbps versin oyun indirme hariç her işi daha hızlı yapabiliyorsun.

Stabilite binadan binaya değişir. Benim evimde Superonline gayet stabil o yüzden onu kullanıyorum. Başka eve geçince oradaki altyapıları da denerim ona göre karar veririm.
Stabilite derken? Almadan önce nasıl öğrenebiliriz

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
Nasıl memnun musun bende gecicegim nasıp olursa modem falan aldin mi
hala stok modem kullanıyoruz açıkçası çok bilgim yok ama memnun değilim ben şahsi görüşüm olarak özellikle indirme hızı beni tatmin etmiyor bide zamlandı biraz daha iyi servis sağlayıcılarına bakmanı öneririm

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
hala stok modem kullanıyoruz açıkçası çok bilgim yok ama memnun değilim ben şahsi görüşüm olarak özellikle indirme hızı beni tatmin etmiyor bide zamlandı biraz daha iyi servis sağlayıcılarına bakmanı öneririm
Kac mps bize verdiği mps güzel kac gelir bilmiyorumda ya fiyat sabit kalırsa iyi ya vodafonede süründüm gta5i 3 günde indirdim

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Stabilite derken? Almadan önce nasıl öğrenebiliriz
Binada aynı yerden hizmet alanlara sorulabilir veya firma taahhütsüz ise denenebilir.

Ben ucuz diye Türknete bir şans vermiştim mesela Superonline 90TL ye 24Mbps veriyorken Türknet 85TL ye 100Mbps veriyordu. Bizim binadaki altyapıları berbattı hem kopma sorunları oluyordu hem de 24Mbps hızın yettiği şeyleri bu internet yapamıyordu. Siteleri sanki 1Mbps internet bağlı gibi ağır ağır açıyordu. Ama oyun indirirken rahat tabi 8-9MB/S indiriyor 😀

Kopma sorunları artınca Türknetten kaçtım yine bildiğim firmaya döndüm 😅

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
Taahhütsüz ve hızlı olmasına dikkat ediyorum. Müşteri memnuniyetine pek bakmiyorum altyapı güzelse müşteriler memnun altyapı copse müşteriler kızgın oluyor. İşte bu yüzden taahhütsüz olmasina özen gosteriyorum. Çok sıkıntı varsa değiştirir geçerim, belki bunların beceremedigini onlar becerir diye. Sanırım 2 yıldır turknetteyim fiyat artışı dışında derdim yok oyunlarda pingim çok güzel hızım da tr geneline göre güzel 85mbps.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Binada aynı yerden hizmet alanlara sorulabilir veya firma taahhütsüz ise denenebilir.

Ben ucuz diye Türknete bir şans vermiştim mesela Superonline 90TL ye 24Mbps veriyorken Türknet 85TL ye 100Mbps veriyordu. Bizim binadaki altyapıları berbattı hem kopma sorunları oluyordu hem de 24Mbps hızın yettiği şeyleri bu internet yapamıyordu. Siteleri sanki 1Mbps internet bağlı gibi ağır ağır açıyordu. Ama oyun indirirken rahat tabi 8-9MB/S indiriyor 😀

Kopma sorunları artınca Türknetten kaçtım yine bildiğim firmaya döndüm 😅
😂 iyi yapmisin bakıcaz işte zaten alabilicegim internetlerin altyapısı türk telekom hepsi aynı turknete geçtiğimde sorun yaşadım diyelim gibirneete geçtim diyelim ee oda türk telekom 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Taahhütsüz ve hızlı olmasına dikkat ediyorum. Müşteri memnuniyetine pek bakmiyorum altyapı güzelse müşteriler memnun altyapı copse müşteriler kızgın oluyor. İşte bu yüzden taahhütsüz olmasina özen gosteriyorum. Çok sıkıntı varsa değiştirir geçerim, belki bunların beceremedigini onlar becerir diye. Sanırım 2 yıldır turknetteyim fiyat artışı dışında derdim yok oyunlarda pingim çok güzel hızım da tr geneline göre güzel 85mbps.
Fiyat artışı korkulu rüyası taahhütlü ayrı dert tahhutsuz ayrı dert

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
😂 iyi yapmisin bakıcaz işte zaten alabilicegim internetlerin altyapısı türk telekom hepsi aynı turknete geçtiğimde sorun yaşadım diyelim gibirneete geçtim diyelim ee oda türk telekom 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat artışı korkulu rüyası taahhütlü ayrı dert tahhutsuz ayrı dert
Malesef... Bu 10 aylık faturayı 3 taksit yapma olayı vardı sanırım öyle yapıp en azından bu seneyi fiyat artışı olmadan bitirmek istiyorum.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Malesef... Bu 10 aylık faturayı 3 taksit yapma olayı vardı sanırım öyle yapıp en azından bu seneyi fiyat artışı olmadan bitirmek istiyorum.
Bu senede gelir mi artık ya 2023 2023 yazıyor hep

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
Kac mps bize verdiği mps güzel kac gelir bilmiyorumda ya fiyat sabit kalırsa iyi ya vodafonede süründüm gta5i 3 günde indirdim
ben 1 günde indirdim bu bir başarı mı?:(
20 dow 5 up

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
Bu senede gelir mi artık ya 2023 2023 yazıyor hep
Yahu bunlar tam çakal ya 2023 hazirana kadar fiyat garantisi veriyorlardı hani nerde? Daha 2 ay geçmedi hemen 40 TL gibi uçuk bir zam yaptılar.
Screenshot_20220406-153950_Chrome.jpg

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Mbps.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Yahu bunlar tam çakal ya 2023 hazirana kadar fiyat garantisi veriyorlardı hani nerde? Daha 2 ay geçmedi hemen 40 TL gibi uçuk bir zam yaptılar.Alıntıyı görüntüle
Ya şimdi şöyle bi taraftan türknete hakta veriyorum türk telekom un yaptığı zam etkiledi belki cidden yapmazlardı ama halen 2023'e kadar yok yazıyor yine olursa yani sacmalik

Top Bottom