Neler Yeni

İnternet Bağlantımın Elektrikçiler Tarafından Kesilmesi

ARENELZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Sayın
merhabalar öncelikle. direkt konuya gireyim çarşamba sabahına kadar kullandığım internet kesildi sebebi ise dışarı çıkıp baktığımda tahta direklerden gelen internet kablosunun kesilmesi ve tarafımıza bilgi verilmemesi. bi kaç dakika önce dışarı çıktım baktım bana gelen internet kablosunu takip ettim ve söküp yana yatırıp koymuşlar ikiye kesmişler ve evimden aşağı 30 metre de 3 adet açılmış delik var 2 tanesi ışık direği 1 tanesi toprak altından geçirmişler. diyeceğim o ki sizce internet kablosunu yeniden bağlarlar mı şikayet ettim turktelekoma fakat pek ilgili değiller ve internetim kesik. ALTTA VERDİĞİM RESİMDE Kİ GİBİYDİ Bİ KAÇ GÜN ÖNCE SORMAK İSTEDİĞİM ŞUDUR SİZCE İNTERNET KABLOSU TOPRAK ALTINDAN GEÇER Mİ? YOKSA AMAÇLARI DİREK DEĞİŞTİRMEK MİDİR.

Ekler

• E0PhZ1vX0AUBXA8.jpg
    E0PhZ1vX0AUBXA8.jpg
    289.4 KB · Hit: 52

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Belediye çalışması mı yoksa bir şirkete ait çalışma mı ?

ARENELZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yusuf Sayın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belediye çalışması mı yoksa bir şirkete ait çalışma mı ?
belediye çalışması yanlış bilmiyorsam elektrik kablolarını vs yerin altından geçiriyorlar. bugün internetim bağlandı.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
belediye çalışması yanlış bilmiyorsam elektrik kablolarını vs yerin altından geçiriyorlar. bugün internetim bağlandı.
Belediye çalışmalarında mutlaka bağlarlar ama firmalara özel şirket işçilerinde sıkıntı gösterebilmektedir .

Top Bottom