Neler Yeni

İnternet Bağlantısının Kopması

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
Merhabalar.
Millenicomdan Netspeede geçen Salı günü geçiş yaptım.
Vaadedilen hızı gayet güzel veriyor fakat gunde 3-4 defa kopma yaşıyorum. Modemi kapatıp açılınca düzeliyor. Bubsorun ISSden mi kaynaklı, modemden mi yoksa hattan mı kaynaklı (Önceden bu sorun yoktu birde modem 2 hqfta önce yeniledim.

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Merhabalar.
Millenicomdan Netspeede geçen Salı günü geçiş yaptım.
Vaadedilen hızı gayet güzel veriyor fakat gunde 3-4 defa kopma yaşıyorum. Modemi kapatıp açılınca düzeliyor. Bubsorun ISSden mi kaynaklı, modemden mi yoksa hattan mı kaynaklı (Önceden bu sorun yoktu birde modem 2 hqfta önce yeniledim.
eski modem elinizde duruyorsa onunla da deneseydiniz ya hocam bi hız farkı çokmu fazlaki

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eski modem elinizde duruyorsa onunla da deneseydiniz ya hocam bi hız farkı çokmu fazlaki
Hızında bir sorun yok. Eski modem ne yazık ki bozuldu. Eskisinde de kapanip sürekli açilmaya başlıyor ama bqğlanmiyordu. O sıralar milleni kullaniyordum sonra modem yeniledim bu sorun gecti. Sonra netspeede gectim kopmalar basladi

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
1698589934788.png
Tplink VR300. 5 GHZ ve 800 mbps ustu hız sunuyor

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Modem arayüze gir.
Gelişmiş tıkla, durum yazan, altta dsl olacak oranın resmini.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Değerleriniz güzel, kopma akşam mı oluyor genelde. Siz destek kaydı açın iss bazlı olabilir. Sonuç alamazsanız hızı 88 e sabitlemelerini isteyin , öyle deneyin fark var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de Netspeed kullanırken aynı sorunla karşılaştım. Sizin hat değerleri benimkinden biraz daha iyi .

Top Bottom