Bütçe olarak fiyat bilginiz var mı ve yeterli olur mu ?Rx570 li sistemler var burda kapanan bir internet cafede görüşmek istersen iletişim kurmanızı sağlarım
Dolaşırken bu şekilde sistem önerdiklerini gördüm ondan kaynaklı böyle bir soru yönelttim işleyişi biliyorsanız yardımcı olabilirsiniz o yüzden bu başlığın altındayızHazır sistem alarak internet kafe açmak istiyorsan bu işe hiç başlama bile bence.
Tavsiyeniz için teşekkür ederimO şekilde almaya kalkarsanız direkt batarsınız. Firmalar ile görüşüp toptan bir fiyat almanız daha mantıklı olacaktır.
tek satış fiyatı 6500 diyordu 6000 e düşürdüm ama toplu alırsan sana dahada indirim yapar diye düşünüyorum açık konuşayım forumda konuda açtım kendim almak için 5500 düşürülmesi gerektiğini söylemişlerdi detaylı bilgi almak istersen dediğim gibi görüştürürüm kaç pc kalmış onuda tam bilmiyorum amaBütçe olarak fiyat bilginiz var mı ve yeterli olur mu ?
tek satış fiyatı 6500 diyordu 6000 e düşürdüm ama toplu alırsan sana dahada indirim yapar diye düşünüyorum açık konuşayım forumda konuda açtım kendim almak için 5500 düşürülmesi gerektiğini söylemişlerdi detaylı bilgi almak istersen dediğim gibi görüştürürüm kaç pc kalmış onuda tam bilmiyorum ama
Eyüp tarafına düşünüyorum kardeşimKonum olarak nereye açacaksınız?
tek satış fiyatı 6500 diyordu 6000 e düşürdüm ama toplu alırsan sana dahada indirim yapar diye düşünüyorum açık konuşayım forumda konuda açtım kendim almak için 5500 düşürülmesi gerektiğini söylemişlerdi detaylı bilgi almak istersen dediğim gibi görüştürürüm kaç pc kalmış onuda tam bilmiyorum ama
Peki bilgisayarların herhangi bir problemi var mı bu konuda nasıl emin olabiliriztek satış fiyatı 6500 diyordu 6000 e düşürdüm ama toplu alırsan sana dahada indirim yapar diye düşünüyorum açık konuşayım forumda konuda açtım kendim almak için 5500 düşürülmesi gerektiğini söylemişlerdi detaylı bilgi almak istersen dediğim gibi görüştürürüm kaç pc kalmış onuda tam bilmiyorum ama
küçük bir ilçe 2 sene felan açık kaldı ama pcler yoğun kullanıma maruz kalmamıştır diye düşünüyorum elimden geldiğincede yardımcı olmaya çalışırım işte olmadığım bir zaman gidip bizzat sistemlere bakarım sorun değil konumu bana yakınEyüp tarafına düşünüyorum kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki bilgisayarların herhangi bir problemi var mı bu konuda nasıl emin olabiliriz
Tamam ilgniz için teşekkür ederim fiyat olarak en son ne olur onunda bilgisini verebilirseniz mutlu olurumküçük bir ilçe 2 sene felan açık kaldı ama pcler yoğun kullanıma maruz kalmamıştır diye düşünüyorum elimden geldiğincede yardımcı olmaya çalışırım işte olmadığım bir zaman gidip bizzat sistemlere bakarım sorun değil konumu bana yakın
son fiyat bilgisine ben bir şey söyleyemem çünkü ben satmıyorum size yardımı olabilir diye yazdım düşünürseniz iletişime geçiririm siz kendi aranızda detayları konuşursunuzTamam ilgniz için teşekkür ederim fiyat olarak en son ne olur onunda bilgisini verebilirseniz mutlu olurum
Tamamdır kardeşim ben geri dönüş yapacağımson fiyat bilgisine ben bir şey söyleyemem çünkü ben satmıyorum size yardımı olabilir diye yazdım düşünürseniz iletişime geçiririm siz kendi aranızda detayları konuşursunuz