İnternet Cafe Açmak İstiyorum Hazır Sistem Öneriniz Nelerdir ?

Yunus1453

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba herkese forumda yeniyim konuyu yanlış yere açmış olabilirim bu yüzden özür dilerim ben internet cafe açmak istiyorum hazır sistem olarak önerilerinizi merak ediyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

Rx570 li sistemler var burda kapanan bir internet cafede görüşmek istersen iletişim kurmanızı sağlarım

İnternet kafe açacaksan hazır sistem alınmaz, markalarla görüşürsün belli bir sayı verirsin belli bir sistem istersin ona göre anlaşırsın alırsın.

O şekilde almaya kalkarsanız direkt batarsınız. Firmalar ile görüşüp toptan bir fiyat almanız daha mantıklı olacaktır.

Rx570 li sistemler var burda kapanan bir internet cafede görüşmek istersen iletişim kurmanızı sağlarım
Bütçe olarak fiyat bilginiz var mı ve yeterli olur mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistem alarak internet kafe açmak istiyorsan bu işe hiç başlama bile bence.
Dolaşırken bu şekilde sistem önerdiklerini gördüm ondan kaynaklı böyle bir soru yönelttim işleyişi biliyorsanız yardımcı olabilirsiniz o yüzden bu başlığın altındayız

O şekilde almaya kalkarsanız direkt batarsınız. Firmalar ile görüşüp toptan bir fiyat almanız daha mantıklı olacaktır.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Bütçe olarak fiyat bilginiz var mı ve yeterli olur mu ?
tek satış fiyatı 6500 diyordu 6000 e düşürdüm ama toplu alırsan sana dahada indirim yapar diye düşünüyorum açık konuşayım forumda konuda açtım kendim almak için 5500 düşürülmesi gerektiğini söylemişlerdi detaylı bilgi almak istersen dediğim gibi görüştürürüm kaç pc kalmış onuda tam bilmiyorum ama

Konum olarak nereye açacaksınız?

tek satış fiyatı 6500 diyordu 6000 e düşürdüm ama toplu alırsan sana dahada indirim yapar diye düşünüyorum açık konuşayım forumda konuda açtım kendim almak için 5500 düşürülmesi gerektiğini söylemişlerdi detaylı bilgi almak istersen dediğim gibi görüştürürüm kaç pc kalmış onuda tam bilmiyorum ama
Konum olarak nereye açacaksınız?
Eyüp tarafına düşünüyorum kardeşim

Peki bilgisayarların herhangi bir problemi var mı bu konuda nasıl emin olabiliriz

Eyüp tarafına düşünüyorum kardeşim

Peki bilgisayarların herhangi bir problemi var mı bu konuda nasıl emin olabiliriz
küçük bir ilçe 2 sene felan açık kaldı ama pcler yoğun kullanıma maruz kalmamıştır diye düşünüyorum elimden geldiğincede yardımcı olmaya çalışırım işte olmadığım bir zaman gidip bizzat sistemlere bakarım sorun değil konumu bana yakın

küçük bir ilçe 2 sene felan açık kaldı ama pcler yoğun kullanıma maruz kalmamıştır diye düşünüyorum elimden geldiğincede yardımcı olmaya çalışırım işte olmadığım bir zaman gidip bizzat sistemlere bakarım sorun değil konumu bana yakın
Tamam ilgniz için teşekkür ederim fiyat olarak en son ne olur onunda bilgisini verebilirseniz mutlu olurum

Tamam ilgniz için teşekkür ederim fiyat olarak en son ne olur onunda bilgisini verebilirseniz mutlu olurum
son fiyat bilgisine ben bir şey söyleyemem çünkü ben satmıyorum size yardımı olabilir diye yazdım düşünürseniz iletişime geçiririm siz kendi aranızda detayları konuşursunuz

son fiyat bilgisine ben bir şey söyleyemem çünkü ben satmıyorum size yardımı olabilir diye yazdım düşünürseniz iletişime geçiririm siz kendi aranızda detayları konuşursunuz
Tamamdır kardeşim ben geri dönüş yapacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,376
Üyeler
186,471
Son üye
natcro17
Geri