- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim buraya göre çok ucuz ustaBizim burda rtx 3060 240hz monitör asus rog flare x klavye xdrive koltuklu masalar 4tl
Bizim buraya göre çok ucuz ustaBizim burda rtx 3060 240hz monitör asus rog flare x klavye xdrive koltuklu masalar 4tl
O sistemin saatini 4 Tl yapan adam zaten iyi niyetli biri değildir.Bizim buraya göre çok ucuz usta
Anladım hayırlısı olsun ama hiç kafeye para gömmeden mining yapmak daha iyi fikir. İnternet kafecilik bir insanın seçebileceği kendi için en kötü işlerden biri. Gecen gündüzün yok, tamamen bağımlı oluyorsun. Güzel iş değil, önermem.Geceleri Mining yapma düşüncem olduğu için
Elim 18,5cm G102 kullandım bana küçük gelmedi. Katar Pro ile g102 arasında 1mm fark var.Katar pro mu? Çok küçük bir mouse
G102'de kötü bir öneri zaten.Elim 18,5cm G102 kullandım bana küçük gelmedi. Katar Pro ile g102 arasında 1mm fark var.
İnternet kafe mousesi olacak zaten, sensörü eski olsa ne olur en fazla? Zamanında kullandım internet kafedede kullandım internet kafe için alınabilecek bir mouse.G102'de kötü bir öneri zaten.
Yanlışın var, seriye göre değişiyor. 6000 serisi kazımda iyi değil.Araştırmalarıma göre AMD daha iyi fiyat-performans veriyor