Neler Yeni

İnternet Cafemde Ethereum kasmak karlı olurmu ?

Mrtsngn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Şengün
Hocam yatırım tavsiyesi değildir.
Bu Ethereum' un hiç düşeceği yok gibi hocam, hazır elinizde kartlarda var. Çözün bu işi. Cafelerde kapalıyken çok büyük getiri sağlar.
Hatta masraf yapmaya gerek yok. Her bilgisayardan aynı cüzdana olacak şekilde yazılımı kurun. O iş öyle çözülebilir.
Kardeşim bütün bilgisayarlarda ayrı ayrı açınca tam performans alabilirmiyim peki ? Yani bir anakarta 3 işçi çalıştırarak daha fazla kasma gücümü elde ederim , yada senin dediğin gibi ayrı ayrı pc lerdenmi yapıyım . Fikrin nedir acaba ?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
750 Ti dışında kazar.
En azından kapalı durmasından para getirmesi iyidir.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Yunus
570 ve 1660s lere OC ve UV çektikten sonra inanın 5 ayda parasını çıkartırlar.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
750Tİ harici kartlara güzel bir undervolt ve overclock yaparak iyi iş çıkarırsınız.

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
750 Ti hariç güzel kartlar. Kâr edersiniz.

kumanli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Furkan Kumanlı
Elinde o kadar kart varken bence durman hata

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sinan çakıroğlu
Merhaba arkadaşlar ben 2 aydır pandemi dolayısıyla kapalı olan internet cafe mizde Ethereum kasmak istiyorum. Elimde 11 adet rx 570 8gb, 4 adet 1660s 6gb , 7 adet 750 ti 4gb var.
Sizce kar elde edebilirmiyim ?
Hocam boş durmasın net cafeniz iyiyse işletmeten çok kazanabilirsiniz ama zaten işletmiyorsunuz yapın

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kardeşim bütün bilgisayarlarda ayrı ayrı açınca tam performans alabilirmiyim peki ? Yani bir anakarta 3 işçi çalıştırarak daha fazla kasma gücümü elde ederim , yada senin dediğin gibi ayrı ayrı pc lerdenmi yapıyım . Fikrin nedir acaba ?
Aynı şey. Hiç masraf yapmaya gerek yok. @Bitcoin 'in dediği şekilde yapın daha mantıklı @azardandona

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,252
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
En az 6 slotluk anakart lazım, Riser ile kartları anakarta bağlayacaksın.
Kafende tahminimce 1000W lik bir PSU yoktur, o yüzden elindeki PSU' ları Birleştirici ile birleştireceksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mining Standı ya alacaksın ya da yaptıracaksın, ayrı ayrı kasalar da bu iş olmaz. Mining sistem hem kurması zor hemde sürekli sıkıntı çıkaran bir sistem, stabil hale getirmek zor, stand şart, kasalarda olmaz, getirisini çok düşürüyor.

Bunlar dışında HiveOs kurman lazım, HiveOs' da Rx 570'lere Rom atarsan kazım gücün artar, bu konuyu araştırabilirsin ya da profesyonel destek alabilirsin, çok para almıyorlar. - Rom'suz da olur ama ne gerek var az kazmaya.-
1660S' leri manuel O.C yapacaksın. Çekirdek hızlarını kademeli düşürüp, kademeli Ram Frekansını arttıracaksın, iyi değer verdiğinde, Voltaj değeri girersin.
Yüksek O.c ya da U.v her zaman en iyi seçeneği vermez, bu sistem normal çalışmıyor, o yüzden herşeyi kademeli yapmalısın
Kazım Havuzunu Phoneix miner öneririm. Aynı kartları aynı anakarta takarsan daha iyi olur.
Sistemi eve kurman daha mantıklı, dükkan elektriği pahalıya geliyor. - Yine de dğkkanında da yapsan her türlü +' dasın.

Son düzenleme:

Mrtsngn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat Şengün
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Biraz daha konuyu araştırdım ve riser kablo ile bir anakarta birden fazla ekran kartını mining yapabilme yolunu buldum. Artık ucuz yollu bir şeyler ayarlamaya çalışıcaz bakalım 😊
Arkadaşlar ben bu hive OS işini denedim ama acayip zor geldi kullanması. Overclock yapmakta sıkıntı oldu. Sizce Windows tan çalıştırsam ring sistemini kar ım çok etkilenirmi?

En az 6 slotluk anakart lazım, Riser ile kartları anakarta bağlayacaksın.
Kafende tahminimce 1000W lik bir PSU yoktur, o yüzden elindeki PSU' ları Birleştirici ile birleştireceksin.

Mining Standı ya alacaksın ya da yaptıracaksın, ayrı ayrı kasalar da bu iş olmaz. Mining sistem hem kurması zor hemde sürekli sıkıntı çıkaran bir sistem, stabil hale getirmek zor, stand şart, kasalarda olmaz, getirisini çok düşürüyor.

Bunlar dışında HiveOs kurman lazım, HiveOs' da Rx 570'lere Rom atarsan kazım gücün artar, bu konuyu araştırabilirsin ya da profesyonel destek alabilirsin, çok para almıyorlar. - Rom'suz da olur ama ne gerek var az kazmaya.-
1660S' leri manuel O.C yapacaksın. Çekirdek hızlarını kademeli düşürüp, kademeli Ram Frekansını arttıracaksın, iyi değer verdiğinde, Voltaj değeri girersin.
Yüksek O.c ya da U.v her zaman en iyi seçeneği vermez, bu sistem normal çalışmıyor, o yüzden herşeyi kademeli yapmalısın
Kazım Havuzunu Phoneix miner öneririm. Aynı kartları aynı anakarta takarsan daha iyi olur.
Sistemi eve kurman daha mantıklı, dükkan elektriği pahalıya geliyor. - Yine de dğkkanında da yapsan her türlü +' dasın.
Arkadaşlar ben bu hive OS işini denedim ama acayip zor geldi kullanması. Overclock yapmakta sıkıntı oldu. Sizce Windows tan çalıştırsam ring sistemini kar ım çok etkilenirmi?
Kanka bu durumla ilgili ne düşünüyorsun?

Excator23cm

80+ Gold
750ti lar hariç hergün yaparsanız bayağı bir kar sağlarsınız.Tabi oc ve uv gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,439
Üyeler
164,670
Son üye
Serkan.T
Top Bottom