Internet cekmiyor çözüm

Kyrash

80+
Reaksiyon skoru
53
Kablolarla falan masaüstü bilgisayara interneti bagladim bilgisayar odamda odam en sol salonda en sağda olduğu için odamdan salona internet gitmiyor modemi evin ortasına uzatmak için bi çözum varmıdır ya bu arada modeme sarı kablo ile bağlı bilgisayar

Kablolarla falan masaüstü bilgisayara interneti bagladim bilgisayar odamda odam en sol salonda en sağda olduğu için odamdan salona internet gitmiyor modemi evin ortasına uzatmak için bi çözum varmıdır ya bu arada modeme sarı kablo ile bağlı bilgisayar
Sorunuzu biraz daha düzgün sorar mısınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 15defa okuyarak şunu anladım modem odanızda salonda çekmiyor çekmesini istiyorsunuz.Çözüm şu modem ile pc arasında bağladığın kablonun uzununu alarak modemi salona koyup salonla odan arasına o kabloyu bağlamak.

Sorunuzu biraz daha düzgün sorar mısınız ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 15defa okuyarak şunu anladım modem odanızda salonda çekmiyor çekmesini istiyorsunuz.Çözüm şu modem ile PC arasında bağladığın kablonun uzununu alarak modemi salona koyup salonla odan arasına o kabloyu bağlamak.
Kusura bakma ya biraz heycanliyimda oyuzden

Geri