Flixnet değil fixnet hocam.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bina girişinde bir tane kutu var da sanırım elektrik ile alakalı o
www.fixnet.com.tr
Flixnet değil fixnet hocam.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
bina girişinde bir tane kutu var da sanırım elektrik ile alakalı o
Çünkü 100 mbps gereksiz olduğu için 30 veriyolar paketini 24 düşür gereksiz para vermeyani benim kafama takılan şu 100 lük patek alıp 30 hız kullanmayayım
Hocam o zaman 100mbps vdsl2 paket geç 102 e sabitletir firmaya belirt hattını. 90 95 97 download alırsın iç tesisat ve modem iyi ise. Sorun yaşatmaz.yani benim kafama takılan şu 100 lük patek alıp 30 hız kullanmayayım
Fixnete mesela nie 50 75 vb paket yok port ücreti aynı ve hattın desteklediği en yüksek hızı vermek için 100mbps var. Kafa karıştırmama adına.yani benim kafama takılan şu 100 lük patek alıp 30 hız kullanmayayım
Fttb sistem için rahat olsun apartmana kadar fiber geliyor dairelere bakır geliyor fttb 100mbps saha dolabı yakın. İç tesisat ve modem iyi ise inan sorun yaşamasın hocam rahat ol.
alacağım 100 mbps lik paket zaten vdsl2 olmaz mı vdsl ile vdsl2 farkını bilmiyorumHocam o zaman 100mbps vdsl2 paket geç 102 e sabitletir firmaya belirt hattını. 90 95 97 download alırsın iç tesisat ve modem iyi ise. Sorun yaşatmaz.
Vdsl ile vdsl2 teknoloji farkı var diyebilirim vdsl2 daha yüksek hızları ve stabil sunar. Aynı zamanda genelde fttb sistem olur.alacağım 100 mbps lik paket zaten vdsl2 olmaz mı vdsl ile vdsl2 farkını bilmiyorum
port kalmaması neye bağlı oluyor yani binada var benim dairemde mi yok yoksa bina için fiber portu mu kalmamışSanırım fiberin var ama port kalmamış binanda aga be.
Fttb olunca genelde bazı sorgulama sistemi fiber algılar ve port yok der. Aslında ftth sisteme yakındır fttb sistemde. Tek 100+ hız sağlamaz.port kalmaması neye bağlı oluyor yani binada var benim dairemde mi yok yoksa bina için fiber portu mu kalmamış
www.fixnet.com.tr/evinterneti üzerinden siteden başvurun bence hocam. Veya arayarak sonra whatsapp hattından süreci takip edin derim. Şehir neresi? Orta fiyata bir sağlıyıcı eski.port kalmaması neye bağlı oluyor yani binada var benim dairemde mi yok yoksa bina için fiber portu mu kalmamış
mersin/silifkeFttb olunca genelde bazı sorgulama sistemi fiber algılar ve port yok der. Aslında ftth sisteme yakındır fttb sistemde. Tek 100+ hız sağlamaz.
www.fixnet.com.tr/evinterneti üzerinden siteden başvurun bence hocam. Veya arayarak sonra whatsapp hattından süreci takip edin derim. Şehir neresi? Orta fiyata bir sağlıyıcı eski.
Direk o bölgedeki kullanımdan dolayı yer kalmamasından dolayı olurda sen fiber varmı diye teyit etmek istiyorsan bi gez içeriyi illaha bulursun superonline, türknet falan eğer varsa.port kalmaması neye bağlı oluyor yani binada var benim dairemde mi yok yoksa bina için fiber portu mu kalmamış
Mersin iyi lokasyon hocam doğuda sandım. Altyapın iyi hocam iç tesisat iyi ise modemde. Sorun yaşamasın.mersin/silifke