Neler Yeni

internet değişikliği için altyapımı nasıl öğrenebilirim

Poyraz*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Poyraz Koçak
yani benim kafama takılan şu 100 lük patek alıp 30 hız kullanmayayım

Poyraz*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Poyraz Koçak
Flixnet değil fixnet hocam.
www.fixnet.com.tr
1686859657279.png

pardon

etnetalw

80+ Bronze
yani benim kafama takılan şu 100 lük patek alıp 30 hız kullanmayayım
Fixnete mesela nie 50 75 vb paket yok port ücreti aynı ve hattın desteklediği en yüksek hızı vermek için 100mbps var. Kafa karıştırmama adına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fttb sistem😎 için rahat olsun apartmana kadar fiber geliyor dairelere bakır geliyor fttb 100mbps saha dolabı yakın. İç tesisat ve modem iyi ise inan sorun yaşamasın hocam rahat ol.

Poyraz*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Poyraz Koçak
Hocam o zaman 100mbps vdsl2 paket geç 102 e sabitletir firmaya belirt hattını. 90 95 97 download alırsın iç tesisat ve modem iyi ise. Sorun yaşatmaz.
alacağım 100 mbps lik paket zaten vdsl2 olmaz mı vdsl ile vdsl2 farkını bilmiyorum

etnetalw

80+ Bronze
port kalmaması neye bağlı oluyor yani binada var benim dairemde mi yok yoksa bina için fiber portu mu kalmamış
Fttb olunca genelde bazı sorgulama sistemi fiber algılar ve port yok der. Aslında ftth sisteme yakındır fttb sistemde. Tek 100+ hız sağlamaz.

port kalmaması neye bağlı oluyor yani binada var benim dairemde mi yok yoksa bina için fiber portu mu kalmamış
www.fixnet.com.tr/evinterneti üzerinden siteden başvurun bence hocam. Veya arayarak sonra whatsapp hattından süreci takip edin derim. Şehir neresi? Orta fiyata bir sağlıyıcı eski.

Poyraz*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Poyraz Koçak
Fttb olunca genelde bazı sorgulama sistemi fiber algılar ve port yok der. Aslında ftth sisteme yakındır fttb sistemde. Tek 100+ hız sağlamaz.

www.fixnet.com.tr/evinterneti üzerinden siteden başvurun bence hocam. Veya arayarak sonra whatsapp hattından süreci takip edin derim. Şehir neresi? Orta fiyata bir sağlıyıcı eski.
mersin/silifke

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Direk o bölgedeki kullanımdan dolayı yer kalmamasından dolayı olurda sen fiber varmı diye teyit etmek istiyorsan bi gez içeriyi illaha bulursun superonline, türknet falan eğer varsa.

etnetalw

80+ Bronze
Mersin iyi lokasyon hocam doğuda sandım. Altyapın iyi hocam iç tesisat iyi ise modemde. Sorun yaşamasın.

Fttb+vdsl2+saha dolabı full oldu değil+saha mesafen yakın. Yani altyapın aşırı derecede iyi. Birde iç tesisat ve modemin iyi olsun inan altyapısal sorun yaşaman cok zor. Hat kaldırırsa 102'e sabitletir. 85-90-95-97 download alınır ortalama. Önerim fixnet ve müşteri hizmetleri goruş bence hocam birde onlara danış onların sorgulama sistemi daha ayrıntılıdır.

Top Bottom