Neler Yeni

internet değişikliği için altyapımı nasıl öğrenebilirim

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Öncelikle merhabalar haziranın sonunda internet anlaşmamız bitecek şuan türktelekomun 24 download 10uploadlık paketini 130 TL ye kullanıyorum dediğim gibi memnunum fakat bitecek ve de fiyat artışı olacak demişler yine türktelekomun 100 download lık paketine geçiceğim ortalama 270 TL oluyor aylık fakat altyapım 100 download ı destekliyor mu bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
GIBIRNet öneririm, 100 Mbps için yüksek fiyatlar ödememiş olursunuz. Şu an 100 Mbps'e kadar 110 TL.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
21 yüzyıldayım ve gayet yeterli 24 mbps
Yurt dışında 25GPON konuşuluyor biz 24 Mbps'in yeterli olup olmadığını tartışıyoruz, yapmayın hocam Allah aşkına.
Bu düşünceyle biz nasıl dünyayla yarışacağız, olur mu böyle şey. Basit bir teknolojik farklılık bazı şeyleri kötü etkiliyorsa bu savunulmamalı.
Biz daha iyisini istemedikçe bu iş daha ileriye gitmeyecek ve biz istemesek de yurt dışında bu isteniyor ve bu teknoloji durmadan ilerliyor.
Biz neden gerisinde kalalım?

Mahmudi

80+
Yurt dışında 25GPON konuşuluyor biz 24 Mbps'in yeterli olup olmadığını tartışıyoruz, yapmayın hocam Allah aşkına.
Bu düşünceyle biz nasıl dünyayla yarışacağız, olur mu böyle şey. Basit bir teknolojik farklılık bazı şeyleri kötü etkiliyorsa bu savunulmamalı.
Biz daha iyisini istemedikçe bu iş daha ileriye gitmeyecek ve biz istemesek de yurt dışında bu isteniyor ve bu teknoloji durmadan ilerliyor.
Biz neden gerisinde kalalım?
ordada insanlar 16-24 mbps kullanıyor ve öyle hızlara gerek duymuyolar 24 mbps günümüz için fazlasıyla yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
ordada insanlar 16-24 mbps kullanıyor ve öyle hızlara gerek duymuyolar 24 mbps günümüz için fazlasıyla yeterli
Hangi ülkede 16-24 kullanılıyor söyler misiniz. Bir çok ülke şuanda evlerin tamamina fiber hat çekiliyor. Japonya terabitlere çıkıyor bizimkiler 24mbps yeterli diyor.

Mahmudi

80+
Hangi ülkede 16-24 kullanılıyor söyler misiniz. Bir çok ülke şuanda evlerin tamamina fiber hat çekiliyor. Japonya terabitlere çıkıyor bizimkiler 24mbps yeterli diyor.
sen joponyadamı yaşıyorsunda biliyorsun? Belçikaya gidip geliyorum insanlar burda 24 mbps kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değil. İyi forumlar :)
Yeterli canım kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
sen joponyadamı yaşıyorsunda biliyorsun? Belçikaya gidip geliyorum insanlar burda 24 mbps kullanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeterli canım kardeşim
Japonya'da yasamama gerek yok testleri insanların gözünün önünde yapıldı ve dünya rekoru kirildi. Belçika'ya gitmiyorsunuz yalan söylemeyin gitseydiniz Belçika'da ortalama 97.20 mbps oldugunu görürsünüz ayrıca size 24mbpsde fazla ben size 256kbps dial-up ayarlayayım 4 kişi güzel güzel kullanilirsiniz.

Top Bottom