Neler Yeni

İnternet değiştiricem turkcell 100mbps

OnlyEmreks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Emre kara
Turkcelle gecicem internet olarak bana vericekleri modem adsl mi vdsl mi ?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Genellikle 100Mbps destekleyen pek altyapı yok Türkiye'de ya da ben pek denk gelmedim. Fiber üzerinden veriyorlar olmasın?
Aslında Telekom istese Almanya'daki gibi G.INP teknolojisiyle günümüzdeki FTTC altyapılarda max. 100Mbps değil 300Mbps hız bile verebilir. Ama malum, Türkiye'de yaşıyoruz :D

Superonline 100Mbps paketi VDSL veya Fiber üzerinden verebilir. Ama VDSL altyapınız varsa Superonline yerine başka bir firmadan taahhütsüz internet almanızı öneririm.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Aslında Telekom istese Almanya'daki gibi G.INP teknolojisiyle günümüzdeki FTTC altyapılarda max. 100Mbps değil 300Mbps hız bile verebilir. Ama malum, Türkiye'de yaşıyoruz :D

Superonline 100Mbps paketi VDSL veya Fiber üzerinden verebilir. Ama VDSL altyapınız varsa Superonline yerine başka bir firmadan taahhütsüz internet almanızı öneririm.
G.INP'yi bilmiyorum fakat VDSL Vectoring ile çok yüksek verebiliyorlardı ki bu da zaten FTTC oluyor.
G.INP ile VDSL Vectoring aynı şey mi?
Aynı değil muhtemelen.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
G.INP'yi bilmiyorum fakat VDSL Vectoring ile çok yüksek verebiliyorlardı ki bu da zaten FTTC oluyor.
G.INP ile VDSL Vectoring aynı şey mi?
Aynı değil muhtemelen.
VDSL Vectoring genel bir kavram.
G.INP Sıklıkla VDSL Vectoring olarak geçiyor. Ama Türkiye'de VDSL Vectoring çok daha düşük kapasitede kullanılıyor.
VDSL'i FTTN, VDSL2'yi FTTC olarak nitelendirebiliriz ama her duruma göre hızlar değişebiliyor. Örneğin VDSL2 ile 50Mbps alan da var hattı 140Mbps destekleyip 100Mbps alan da.
Yurt dışında ise FTTC altyapılardan DSL sinyali olarak değil düz CAT6 kablolardan Switch yardımıyla internet dağıtılıyor, bu sayede 200/50Mbps hızlar alınabiliyor.

stereohearts

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,402
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Türknet veya millenicom altyapınız var ise onları da tercih edebilirsiniz. Netspeed de baya methediliyor

Top Bottom