Zzabuza
80+
Güncel bulabilirseniz bana atar mısınız linkiİdm ömür boyu lisans satılıyor yıllar önce aldım kafam rahat çokta pahalı değil sanki
Güncel bulabilirseniz bana atar mısınız linkiİdm ömür boyu lisans satılıyor yıllar önce aldım kafam rahat çokta pahalı değil sanki
idm gibi ekstra özellikleri yokkardom bazı videoları indirmen için buton vs yok bu programlarda onları direkt indirmeni sağlıyor. Videonun sağ üstünde genelde indir butonu çıkıyor direkt indiriyor falan kolaylık yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
indirdim ama açtığım videolarda vs ekranda indir butonu falan gelmiyor sebebi nedir? edge kullanıyorum.
hocam **.rin.ru üzerinden bunu korsanlayanlar var onlara bakabilirsinGüncel bulabilirseniz bana atar mısınız linki
nereden bulabilirim?İdm ömür boyu lisans satılıyor yıllar önce aldım kafam rahat çokta pahalı değil sanki
orası öyledir de video da indir yazmasını bekledim en azından düz özellik olarka şimdilik github da olan açık kodlu cmd istemi ile yaptım bakalım nereye kadar gidecek.idm gibi ekstra özellikleri yokdümdüz dowloand manager diyebiliriz ama idm harici kullanabileceğin en iyisi fdm
bu tarz programları korsan kullanmamak gerekidm gibi ekstra özellikleri yokdümdüz dowloand manager diyebiliriz ama idm harici kullanabileceğin en iyisi fdm
hocam **.rin.ru üzerinden bunu korsanlayanlar var onlara bakabilirsin![]()
alacaktım ama 1 yıllık falan diyor alacaksam ömürlük olmalı. github da olmasa kullanmayacaktım github a güvenerek yaptım açık kaynaklı die inş kötü bişi olmaz.bu tarz programları korsan kullanmamak gerek
o vpn için geçerli korsan dediğim de lisans kodu belirli bir lisans kodunu çoğaltıyorlar sanırım ayda 1 kere sil yükle yapıp aynı lisans kodunu kullanıp girebiliyorsun gibi bir şey.bu tarz programları korsan kullanmamak gerek
Ben tavsiye etmiyorum, detaylı taramadan geçerse ayrı tabi...o vpn için geçerli korsan dediğim de lisans kodu belirli bir lisans kodunu çoğaltıyorlar sanırım ayda 1 kere sil yükle yapıp aynı lisans kodunu kullanıp girebiliyorsun gibi bir şey.
İdm yazın google a n11 Hepsiburada gibi yerlerde çıkıyor 750 gbi fiyatı yorumlara bakarsınız ı şekilde maile kod geliyor mis gibi kullanırsınız,ben zamanında GittiGidiyor dan almıştım o kapandı gitti o yüzden link veremiyorumnereden bulabilirim?
orası öyledir de video da indir yazmasını bekledim en azından düz özellik olarka şimdilik github da olan açık kodlu cmd istemi ile yaptım bakalım nereye kadar gidecek.
Google a yazın idm n11 gibi çıkan yerlere bakın yorumlara göre alırsınızGüncel bulabilirseniz bana atar mısınız linki
En mantıklısı bu ben zamanında 240 ₺ ya almıştım zamanla artmış fiyatı crack vs sürekli uğraşılmazhttps://www.n11.com/urun/internet-download-manager-lisansi-omur-boyu-397329392-33101108 ömür boyu varmış korsanla da uğraşmak zorunda kalmazsınarkadaşın dediği linki buldum.
bu crack patlarsa direkt alacağım crack dediğim de github da ki açık kaynak kodlu cmd şeysihttps://www.n11.com/urun/internet-download-manager-lisansi-omur-boyu-397329392-33101108 ömür boyu varmış korsanla da uğraşmak zorunda kalmazsınarkadaşın dediği linki buldum.
Ben kapatmıyorum, sıkıntı da yasamadım20K civarında ortalama olarak fakat yakında düşmesi bekleniyor.
Bu dediğiniz yöntemde defender kapatılıyor mu peki?