Neler Yeni

İnternet hattı hizmetleri ve teknik destek konusunda yardımcı olabilirim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
ince hocam, 2 kablodan ibaret
O zaman zayıflama fazla olucaktir Uygun kaliteli Cat 6 23 awg kablo ile değişme durumunuz varsa tavsiye ederim zira isteğim en iyi internet deneyimini yaşamanız olması

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
O zaman zayıflama fazla olucaktir Uygun kaliteli Cat 6 23 awg kablo ile değişme durumunuz varsa tavsiye ederim zira isteğim en iyi internet deneyimini yaşamanız olması
hocam şimdi biz bu yeni interneti santrale mi bağlayacağız yoksa eski olduğu yerinden devam mı edicez onu anlayamadım , aydınlatırsan sevinirim

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Merhaba dadg üyeleri ben elektrik elektronik teknisyeniyim aynı zamanda da internet hattı hizmetleri teknik destek bakım onarım montaj arıza vb gibi konularda da danışmanlık veriyorum gerek online gerekse yakın konumda isem birebir gidip bakıyorum elimden geldiğince ve elimde olan malzemeler ile sizlerede yardımcı olmaya hazırım sorunuz varsa servis sağlayıcılar hakkında internet hakkında vs sorabilirsiniz müsait olduğum an cevap verebilirim
Yeni kategori moderatörümüz hayırlı olsun
efenim işinizde başarılar
Saygılar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam şimdi biz bu yeni interneti santrale mi bağlayacağız yoksa eski olduğu yerinden devam mı edicez onu anlayamadım , aydınlatırsan sevinirim
Eski nasıl bağlı ise öyle devam ediceksiniz lakin degiel
Yeni kategori moderatörümüz hayırlı olsun
efenim işinizde başarılar
Saygılar
Benim kesinlikle öyle bir beklentim yok işini iyi yapan arkadaşlar tabii ki bu grupta ve platformda var ben isterim ki elimden geldiğince herkese yardımcı olim kaldı ki moderatörluk için sanırım zamanim yetişmez sabah 7.30 akşam 19.00 full çalışmaktayım anca aralarda ve haftasonlari müsait olduğum zaman bakıyorum yinede bana bir sorunuz olursa her zaman desteğe açığım

Top Bottom