The McQueen
80+
Bence ikisi de birbirinden bilgili ama bence alp alır
Bu şekilde kıyaslama kesinlikle doğru değil bence, ikiside forum için iyi şeyler yapıyor. Alp'i zaten biliyoruz, bu abimizde foruma faydalı olacaktır.Bence ikisi de birbirinden bilgili ama bence alp alır
Amacım yarışmak değil tabii ki Alp kardeşimiz de bilgilidir lafım yok ama benide hafife almayın derim sonuçta 6 yıllık bilgi birkimi varBence ikisi de birbirinden bilgili ama bence alp alır
Abi işin şakası tabii ki seni de hafife almamak lazım profil fotoğrafından ne kadar bilgili bir abimiz olduğun ortada benim gibi boş pp koymamışsın arkadaşıma şaka için yazdım.Amacım yarışmak değil tabii ki Alp kardeşimiz de bilgilidir lafım yok ama benide hafife almayın derim sonuçta 6 yıllık bilgi birkimi var
Anladım kardeşim sorun yokAbi işin şakası tabii ki seni de hafife almamak lazım profil fotoğrafından ne kadar bilgili bir abimiz olduğun ortada benim gibi boş pp koymamışsın arkadaşıma şaka için yazdım.
Ne kadar sürdü ?Bina içinden yakın zamanda kendime de turknet Gigafiber kablo çektim doğalgaz borusunun yanından Kanal açarak en temiz ve en kısa yöntem budur
Gigafiber gelmesi mi hattı çektiğim zaman mıNe kadar sürdü ?
Vay be.. İmzaya bak. ITD.. Uzun zaman oldu dağılalı.Bu şekilde kıyaslama kesinlikle doğru değil bence, ikiside forum için iyi şeyler yapıyor. Alp'i zaten biliyoruz, bu abimizde foruma faydalı olacaktır.
İkisini de öğreneyim yakın zamanda ben de geçeceğim Bir de türknet ekipleri tarafından mı gerçekleştirildi o delme işlemleri yoksa siz mi yaptınızGigafiber gelmesi mi hattı çektiğim zaman mı
İslam Tetkikleri Dergisi dağılmadı hocamVay be.. İmzaya bak. ITD.. Uzun zaman oldu dağılalı.
Normalde turknet ekibi yapıyor sizin bişey yapmanıza gerek yok ama ben en kaliteli fiber kablosunu alıp kendim çektim çünkü daha düzenli ve derli toplu yapıyorum bu gibi işlerde estetiğe çok fazla önem veririmİkisini de öğreneyim yakın zamanda ben de geçeceğim Bir de türknet ekipleri tarafından mı gerçekleştirildi o delme işlemleri yoksa siz mi yaptınız
Hocam İnternet Teknik Destek kulübü kurmuştuk. Sonradan kimse aktif olmayıp ben olunca dağılmıştık.İslam Tetkikleri Dergisi dağılmadı hocam
Fiber derken sarı ince gpon sistemli fiber miEvde fiber hattinda Turk Telekom uzerinden bir internet baglantimiz mevcut fakat oyun oynadigim, yayin yaptigim icin internetin ortak kullanimi benim icin interneti kullanissiz hale getiriyor. Odamin duvarinda bir ethernet girisi var, ne ise yariyor bilmiyorum fakat acaba kendi odama ayri bir internet almam mumkun mu? Evdeki diger internet baglantisindan bagimsiz, hizlari ve pingleri birbirine kesinlikle etki etmeyecek sekilde, sanki baska bir evmis gibi ikinci bir internet almak mumkun mudur? Tam bu sorunu arastirirken mesajinizi gordum, simdiden tesekkur ederim.