İnternet Hız Testim Normal Ama İnternet Çok Yavaş

VorleN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,776
Arkadaşlar TürkTelekom kullanıyorum herkesin aksine bugüne kadar hiç sorun yaşamadım 24/6 kullanıcısıyım bugün saat 19.00'dan sonra internet acayip yavaşladı telefondaydım bilgisayarda belki sorun yoktur dedim bilgisayara geçtim sitelere 5 dk da giriyor bazen hiç girmiyor mesela Google'den film izliyorum diyelim çok donuyor bazen video player hiç başlamıyor. İşin tuhaf kısmı speedtest.net test sonuçlarım normal görünüyor ekran görüntüsü:
Adsız.png

@alpolojix / Leroxy

Arkadaşlar TürkTelekom kullanıyorum herkesin aksine bugüne kadar hiç sorun yaşamadım 24/6 kullanıcısıyım bugün saat 19.00'dan sonra internet acayip yavaşladı telefondaydım bilgisayarda belki sorun yoktur dedim bilgisayara geçtim sitelere 5 dk da giriyor bazen hiç girmiyor mesela Google'den film izliyorum diyelim çok donuyor bazen video player hiç başlamıyor. İşin tuhaf kısmı speedtest.net test sonuçlarım normal görünüyor ekran görüntüsü:
Alıntıyı görüntüle
@alpolojix / Leroxy
Fibersin. Paket hızından 1mbps civarı fazla alıyorsun hll.
DNS Değiştir.

DNS değiştirin yüksek ihtimalle sorununuz çözülür.

Gene hızlar müthiş.
Modem arayüzünden DHCP Kısmına gel. Orada DNS1 2 Falan var.
1'e 1.1.1.1 2ye 1.0.0.1 yaz kaydet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayret. Dur ben de bakayım.
Hocam bende ikisinde de 0.0.0.0 yazıyor dediğinizi yaparsam düzelir mi birde bu neden kaynaklı olabilir daha önceden hiç DNS'ye falan ellemedim.

Hocam bende ikisinde de 0.0.0.0 yazıyor dediğinizi yaparsam düzelir mi birde bu neden kaynaklı olabilir daha önceden hiç DNS'ye falan ellemedim.
DNS İşte.
TT DNS Kullanıyorsundur.
Oradan değiştir.
Ya videoları fln nasıl yapıldığı var internette.

Gene hızlar müthiş.
Modem arayüzünden DHCP Kısmına gel. Orada DNS1 2 Falan var.
1'e 1.1.1.1 2ye 1.0.0.1 yaz kaydet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayret. Dur ben de bakayım.
Hocam dediğinizi yaptım download'da gözle görülür bir düşüş var

Alıntıyı görüntüle
@alpolojix / Leroxy
Ben de TürkTelekom kullanıcısıyım 16 mbps internetim var test yapınca 14 15 alıyorum, normal gözüküyor. Fakat bir şey indirirken 800 kb hızı bile göremiyordum taaki 2 gün önceye kadar. Gta 5 indirdim neredeyse 3 4 gün sürdü 500 kb hızlarda iniyordu indikten sonra internet saçma bir şekilde hızlandı. Bir şey indirirken en az 1.3 mb/s indirmeye başladı. Türktelekom ne yapmaya çalışıyor anlamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,335
Üyeler
189,434
Son üye
B0zoo
Geri