Neler Yeni

İnternet download upload değerleeim normal ama ping çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Süleyman
İSS türktelekom adsl 16mpbs internet paketini kullanıyoruz. Hat değerlerim normal download upload da sıkıntım yok ama pingim 200-300 hatta bazen 500-600 e kadar çıkıyor. Wifi den dolayı diye wifi kapatıp oynamayı denedim gene düşmüyor wifi ile alakalı değil. Modem bozulmuş olabilir diye başka modem getirip kurdum onla denedim gene aynı sorun. Arıza kaydı açıldı gelip baktılar eve gelen internette sorun yok dediler. Modem ara yüzünden Qos ayarı yaptım gene çözüm bulamadım. Diğer cihazların, hızlarını düşürdüm bütün önceliği kablolu bağlantıya verdim gene bi sonuca ulaşamadım. En son çare buraya yazıyorum bilgisi ilgisi alakası olan arkadaşlar lütfen boş geçmeyip yardımcı olursa sevinirim.

Modem: Keenetic extra DSL KN-2111

Ekleme: 10 Şubat'ta askerden gelmiştim hemen hemen 1,5 ay pingsiz sıkıntısız kullandım son 15-20 gündür böyle sıkıntı yaşıyorum eklemek istedim.

Son düzenleme:

uintptr_t

80+
DSL kablosunu değiştirmeyi denediniz mi? Ayrıca kabloların uzunluğu bile internet hızınızı etkiler. Mesela ethernet kablosu gereğinden fazla uzunsa kayıp yaşarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Süleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
DSL kablosunu değiştirmeyi denediniz mi? Ayrıca kabloların uzunluğu bile internet hızınızı etkiler. Mesela ethernet kablosu gereğinden fazla uzunsa kayıp yaşarsın.
Geçen sene sorun yaşamıştım arıza için geldiler 0 dsl kablosu çektirdim onda sorun olacağını düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,920
Üyeler
172,303
Son üye
eusjjsdkf
Top Bottom