Kanka internet turktelekom ve merkezi yere uzağım alt yapı yok telefon direğinden geliyor İnternetYeterli, Superonline mi, altyapın maksimum ne kadar destekliyor.
Pingin ve hızın yeterli, oyunlarda da pingin fazla olmadığını düşünüyorum, bende 10 yıl filan 24 mb paket kullandım sıkıntı yaratmaz sana.Kanka internet turktelekom ve merkezi yere uzağım alt yapı yok telefon direğinden geliyor İnternet
Kanka corsair mp600 2tb aldimM2 NVME SSD yazma ve okuma hızı nedir yükseltirsen hızın 3 katına çıkabilir
yeni modeller 5000ms ve 7000 ms hız veriyor
ilerde 10000 ms lik ssd ler çıkıyor download ve upload hızını artırır oyun hızınıda
Wifi Ile bu sonucu alıyorum birde ethernet bagliycam pcyePingin ve hızın yeterli, oyunlarda da pingin fazla olmadığını düşünüyorum, bende 10 yıl filan 24 mb paket kullandım sıkıntı yaratmaz sana.
Kesinlikle bağlat, çok fark oluyor abim wifi ile bağlanıyordu valorantta 70-80 ping alıyordu ve sürekli dalgalanma oluyordu, ethernet bağladık ping 10'a filan düştü.Kanka corsair mp600 2tb aldim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wifi Ile bu sonucu alıyorum birde ethernet bagliycam pcye
Csde 60ms falan alırım büyük ihtimal çünkü sunucu yokKesinlikle bağlat, çok fark oluyor abim wifi ile bağlanıyordu valorantta 70-80 ping alıyordu ve sürekli dalgalanma oluyordu, ethernet bağladık ping 10'a filan düştü.
Aynen sunucu olmayan oyunlarda 80 pingi geçeceğini sanmıyorum ortalama 50-70 arası filan olur.Csde 60ms falan alırım büyük ihtimal çünkü sunucu yok
Yardımcı olduğun için sağol kanka hayırlı akşamlar.Aynen sunucu olmayan oyunlarda 80 pingi geçeceğini sanmıyorum ortalama 50-70 arası filan olur.