Neler Yeni

Yardım İnternet seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var

Reaksiyon skoru
1
Merhaba ben yaklaşık 9 aydır türksat kablo kullanıyorum en üst paket seçeneği ile ayda 130 lira gibi bir para ödüyorum 100 dowland 5 upload olarak bir internet sağlıyorlar ilk 4 5 ay modem ve tv kutusu sürekli bozulduğu için değiştirdiler fakat hız olarak hiçbir problem yaşamıyordum ama artık internet hızı 10 kbps gibi bir indirme alıyorum ve kardeşlerimin sürekli dersi var bu online dersler için kendi mobil verimi kullanmazsam ders anlaşılmıyor yani oyun noktasını bir kenara bıraktım şu noktada ders için bile yetmiyor internet müşteri hizmetlerini arıyorum zaten biliyorsunuzdur bilgisi olmayan insanlar işte problem yok sizin bilgisayarınız bozuk kablonuz bozuk diyor , mobil veri de turkcell kullanıyorum geçen gün şansa bala 50 gb 50 tl diye bir teklif geldi hemen satın aldım bu sayede faturam çok artmıyor ancak böylr devam ederse 10 gb internet normalde 90 tl bu işe acil bir çözüme ihtiyacım var 24 ay tahhahüt yaptığım için iptal etmek istediğimde 1800 tl ödeme istiyorlar yani bir ücret ödemeden herhangi bir şekilde bu beladan kurtulma şansım var mı ve biliyorum Türkiyede iyi internet denen bir şey ama en iyi seçenek nedir benim için. (evde vdsl var) (hatalı anlatım yazım hatası olduysa affola çok vaktim yok kusura bakmayın)

Merhaba ben yaklaşık 9 aydır türksat kablo kullanıyorum en üst paket seçeneği ile ayda 130 lira gibi bir para ödüyorum 100 dowland 5 upload olarak bir internet sağlıyorlar ilk 4 5 ay modem ve tv kutusu sürekli bozulduğu için değiştirdiler fakat hız olarak hiçbir problem yaşamıyordum ama artık internet hızı 10 kbps gibi bir indirme alıyorum ve kardeşlerimin sürekli dersi var bu online dersler için kendi mobil verimi kullanmazsam ders anlaşılmıyor yani oyun noktasını bir kenara bıraktım şu noktada ders için bile yetmiyor internet müşteri hizmetlerini arıyorum zaten biliyorsunuzdur bilgisi olmayan insanlar işte problem yok sizin bilgisayarınız bozuk kablonuz bozuk diyor , mobil veri de turkcell kullanıyorum geçen gün şansa bala 50 gb 50 TL diye bir teklif geldi hemen satın aldım bu sayede faturam çok artmıyor ancak böylr devam ederse 10 gb internet normalde 90 TL bu işe acil bir çözüme ihtiyacım var 24 ay tahhahüt yaptığım için iptal etmek istediğimde 1800 TL ödeme istiyorlar yani bir ücret ödemeden herhangi bir şekilde bu beladan kurtulma şansım var mı ve biliyorum Türkiyede iyi internet denen bir şey ama en iyi seçenek nedir benim için. (evde vdsl var) (hatalı anlatım yazım hatası olduysa affola çok vaktim yok kusura bakmayın)
çok karışık olmuş.
mevcut altyapınız nedir. ne kadar destekliyor. bunu söyleyin yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,345
Üyeler
173,174
Son üye
Batukan
Geri