Bilgisayarı temizlerken modemin bağlı olduğu 2 kabloyu çıkartıp tekrar aynı yere takmıştım ondan sonra bir sıkıntı çıktı sanırsam ondan önce hatırlamıyorum öncedende olabilir ama sanki o hareketten sonra oldu kapatıp açıncayı denerim ama resetledikten sonra tekrar nasıl kuracağım bu ara modemin markası Aztech pek bilindik bir modem değil 1080p video izlerken youtube'de 480p'ye düşüyor baktım ki hız dipte bende anlam veremedim interneti babam ayarlıyor biz 2 yıllık sözleşme yapmıştık pek sanmam onla alakalı olduğunu reset olayını detaylı anlatabilirseniz onu deneyeceğim ha birde BIOS sıfırlamıştım onla alakası var mıdır ki?Altyapı onarıma girmiş olabilir. Ağ maskeleri daralmış olabilir. Ağ alıcı ve vericilerinde sinyal düşüklüğü yaşamış olabilirsin. İnternet hızını yavaşlatmış olabilirler. Tahhütünde gözünden kaçırdığın bir durum yaşanmış olabilir. Bunun daha bir çok sebebi olabilir. En kısa vadede çözüm getirecek önerilerimden birisi modemini 1.5 dakika kapalı tutup tekrar açman. Eğer sonuç alamazsan modeminde ki reset tuşuna iğne ile basıp tekrardan kurulum yapman. Bu da sonuç vermez ise internet sağlayıcın ile iletişime geçmeni öneririm. Lakin onlardan da düzgün bir yanıt alamazsan modem için destek almak adına markanın müşteri hizmetlerine ulaşabilirsin.
Yukarda yazdığım gibi yaptıktan sonra oldu sanırsam bi alakası var mıdır sizce?eğer bu durum uzun süredir devam ediyorsa, tahminen bölgenizdeki kutuda port doludur. başkası hattım yavaş diye şikayet ettiyse portlarınızı değiştirmiş olabileceklerini düşünüyorum. sizde arayıp yavaş diye şikayet ederseniz tekrar değiştirirler. ayrıca turknetten bi hızınızı sorgulayın varsa geçmenizi tavsiye ederim.
Kabloyu çıkartıp tekrar takmayı deneyebilirsin. Dediğim gibi resetlemeden önce 1.5 dakika kapatıp açmayı deneyebilirsin. Youtube'ta bir çok video var kurulum için modeminin modeline göre bakabilirsin ben de şimdi baktım. Bios ile alakalı olacağını düşünmüyorum.Bilgisayarı temizlerken modemin bağlı olduğu 2 kabloyu çıkartıp tekrar aynı yere takmıştım ondan sonra bir sıkıntı çıktı sanırsam ondan önce hatırlamıyorum öncedende olabilir ama sanki o hareketten sonra oldu kapatıp açıncayı denerim ama resetledikten sonra tekrar nasıl kuracağım bu ara modemin markası Aztech pek bilindik bir modem değil 1080p video izlerken youtube'de 480p'ye düşüyor baktım ki hız dipte bende anlam veremedim interneti babam ayarlıyor biz 2 yıllık sözleşme yapmıştık pek sanmam onla alakalı olduğunu reset olayını detaylı anlatabilirseniz onu deneyeceğim ha birde BIOS sıfırlamıştım onla alakası var mıdır ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yukarda yazdığım gibi yaptıktan sonra oldu sanırsam bi alakası var mıdır sizce?
Şu anda kendiliğinden 11.7Mbps olarak gözüküyor sanırsam onarım gibi bir şey olmuş hiç ellemeden speedtest yaptım, yinede kapatıp açsam mı acaba bu arada yardımınız için teşekkürler.Kabloyu çıkartıp tekrar takmayı deneyebilirsin. Dediğim gibi resetlemeden önce 1.5 dakika kapatıp açmayı deneyebilirsin. Youtube'ta bir çok video var kurulum için modeminin modeline göre bakabilirsin ben de şimdi baktım. Bios ile alakalı olacağını düşünmüyorum.
Direkt olarak müşteri hizmetlerini ara, direkt olarak sorunu söylememeleri daha olası.Arkadaşlar merhabalar başlıktada yazdığı gibi neden olmuş olabilir?
büyük ihtimal dsl kablosunu yanlışlıkla oynadın bi oynasana kabloyu tekrar öyle dene birdeArkadaşlar merhabalar başlıktada yazdığı gibi neden olmuş olabilir?
büyük ihtimal dsl kablosunu yanlışlıkla oynadın bi oynasana kabloyu tekrar öyle dene birde
Kendiliğinden düzeldi teşekkürler yardımınız için.Direkt olarak müşteri hizmetlerini ara, direkt olarak sorunu söylememeleri daha olası.