RimuruTempestttttt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 335
Gayet iyi bence. Yayın bile açılır şuan 1080p'deŞuanda kardeşim tabletten film izliyor ben laptopdan video izliyorum babamda internetde dolanıyor bu kadar kişi kullanırken böyle internetim nasil sizce iyi mi? ?
Fena değil.Şuanda kardeşim tabletten film izliyor ben laptopdan video izliyorum babamda internetde dolanıyor bu kadar kişi kullanırken böyle internetim nasil sizce iyi mi? ?
Normal hızınıda söyleseydin ona göre kıyaslanma yapılırdıŞuanda kardeşim tabletten film izliyor ben laptopdan video izliyorum babamda internetde dolanıyor bu kadar kişi kullanırken böyle internetim nasil sizce iyi mi? ?
gayet yeterli internet boşta olsa yayın bile açarsınŞuanda kardeşim tabletten film izliyor ben laptopdan video izliyorum babamda internetde dolanıyor bu kadar kişi kullanırken böyle internetim nasil sizce iyi mi? ?
Bosta iken aklima gelmedi suan aklima aniden geldi yaptimNormal hızınıda söyleseydin ona göre kıyaslanma yapılırdı
Boşta iken bi deneme yap tekrar at buraya ona göre kıyaslama yapabilirizBosta iken aklima gelmedi suan aklima aniden geldi yaptim![]()