bu sorun kablo ile alakalı değil. iss'yi arayın durumu bildirin. ben bir gece aynı olayı yaşamıştım upload normaldi ama download düşük ping fırlamıştı. aradım görüştüm telefonu kapattıktan sonra düzeldi. sanırım uzaktan yeniden başlatma yaptılar.Alıntıyı görüntüleİnternetim 2 3 gündür böyle telefonda hızlar normal fakat PC de durum bu sebebi kablo vs olabilirmi?
Century link 40 dolar fln olması lağazımSebebi lablodur. Kaliteli bir kablo alın.
Ayrıca 27 upload nasıl yaptın ne paketi kullanıyorsun
Sağol reis düzeldibu sorun kablo ile alakalı değil. iss'yi arayın durumu bildirin. ben bir gece aynı olayı yaşamıştım upload normaldi ama download düşük ping fırlamıştı. aradım görüştüm telefonu kapattıktan sonra düzeldi. sanırım uzaktan yeniden başlatma yaptılar.
bi arayıp söyler misin uzaktan yeniden başlatsınlar bakalım düzelecek mi. sen yaptığında pek etki etmeyebilir ondan onların yapması lazım.
bu internet ne böyle nerde yaşıyorsunCentury link 40 dolar fln olması lağazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağol reis düzeldi
Alıntıyı görüntüle
maşallah ben 100 download 5 upload alıyorum yazık bize bide akşam 4 ile 12 arasında 25 mbps sabitleniyorCentury link 40 dolar fln olması lağazım
Sağol reis düzeldi
Alıntıyı görüntüle
teknisyen lazım olursa amerikaya giderken beni alabilirsin yanınaAnkara’da ama şuan Amerikadayım annem burada yaşıyor
Yani biraz orda biraz burda
full paketteknisyen lazım olursa amerikaya giderken beni alabilirsin yanına
oyun da oynarız yazılım konusunda da yardımcı olurum
Siber güvenliğini sağlarım evin
Özelliklerim var yani