Neler Yeni

İnternet hızınını "yükselmesi"?!

Berke_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Berke Aykan Altıntel
Selamlar. Bu forumda ilk konum ve biraz alışıla gelmiş olmayan bir konu açacağım. Kablonet kullanıyorum ve normalde 25/2mbps (down/up) hız alıyordum. Sözleşmemiz bitti ve bu virüz salgınına denk geldiği için hatlar yanıt vermiyor. Dolayısıyla sözleşme imzalayamadık. Dün ve önceki zamanlar hep aynıydı ve bugun bir şey farkettim. IDE yeni dil indirirken 5MB/S hızında indirdiğini gördüm. Hem şaşırdım hem korktum. Sonra test yapınca 73/5Mbps (down/up) hız aldığımı farkettim (kablo kırık, normalde hesaplamalarıma göre 100/5 alıyormuşum.). Şimdi sorum şu: yine aynı paketi mi kullanıyorum, sadece 100 tl gibi bir şey mi ödeyeceğim (normalde 75 idi ve televizyon falan her şey dahil fiyat. Sinema, yabancı dizi ve tüm belgesel kanalları açık) yoksa; paket yok ve telefonlardaki gibi paketsiz hatlar gibi kullandığım kadar 'kazık' fiyat mı ödeyeceğim?

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Selamlar. Bu forumda ilk konum ve biraz alışıla gelmiş olmayan bir konu açacağım. Kablonet kullanıyorum ve normalde 25/2mbps (down/up) hız alıyordum. Sözleşmemiz bitti ve bu virüz salgınına denk geldiği için hatlar yanıt vermiyor. Dolayısıyla sözleşme imzalayamadık. Dün ve önceki zamanlar hep aynıydı ve bugun bir şey farkettim. IDE yeni dil indirirken 5MB/S hızında indirdiğini gördüm. Hem şaşırdım hem korktum. Sonra test yapınca 73/5Mbps (down/up) hız aldığımı farkettim (kablo kırık, normalde hesaplamalarıma göre 100/5 alıyormuşum.). Şimdi sorum şu: yine aynı paketi mi kullanıyorum, sadece 100 tl gibi bir şey mi ödeyeceğim (normalde 75 idi ve televizyon falan her şey dahil fiyat. Sinema, yabancı dizi ve tüm belgesel kanalları açık) yoksa; paket yok ve telefonlardaki gibi paketsiz hatlar gibi kullandığım kadar 'kazık' fiyat mı ödeyeceğim?
sana sormadan veya bir şey imzalamadan fiyat yükseltemezler için rahat olsun

Berke_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Berke Aykan Altıntel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sana sormadan veya bir şey imzalamadan fiyat yükseltemezler için rahat olsun
Yani yine aynı paketi kullanıyorum... O zaman neden 100Mbps alıyorum. Tekrar söyleyeyim: Sözleşme bitti! Paket ise tanımlı olmayabilir! Bize 250 TL falan gelmez değil mi? Kullandıpın kadar öde mantığı ama paketsiz geçirmeler olmaz yani?

Berke_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Berke Aykan Altıntel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkesten özür diliyorum. Bizimkiler benden habersiz sözleşmeyi imzalamışlar. Her şey normal. Konu kapanabilir :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,102
Üyeler
163,946
Son üye
barmaley02
Top Bottom