bir daha test yapınca ne cıkıyorAlıntıyı görüntüle testleri arka arkaya yaptım normalde olması gereken netspeed den yaptığım test olması gerek ookla sapıtmış olabilir mi diyecem önceki birkaç testtede böyle yaptı
Bir kac kere daha hiz testi yapin paketiniz nedirAlıntıyı görüntüle testleri arka arkaya yaptım normalde olması gereken netspeed den yaptığım test olması gerek ookla sapıtmış olabilir mi diyecem önceki birkaç testtede böyle yaptı
Kardeşim speedtest.net sitesinden yap uygulaması doğru göstermiyor bazen.Alıntıyı görüntüle aynısını yaptı anlık 40Mbps upload gördü
internetin ve paketin nedir ?Alıntıyı görüntüle testleri arka arkaya yaptım normalde olması gereken netspeed den yaptığım test olması gerek ookla sapıtmış olabilir mi diyecem önceki birkaç testtede böyle yaptı
Kardeşim speedtest.net sitesinden yap uygulaması doğru göstermiyor bazen.
Netspeed'teki hız testi de Speedtest, Ookla tabanlı. Yani bir sıkıntı olmuştur herhalde tekrar test yap düzelir.
Netspeed'teki hız testi de Speedtest, Ookla tabanlı. Yani bir sıkıntı olmuştur herhalde tekrar test yap düzelir.
75/8Bir kac kere daha hiz testi yapin paketiniz nedir
Yok uygulamasından yapmıştım ondanmış sorun sitesinden yaptım düzeldiVe speedtesti opera tarayicisi ile mi yapiyosun konuyla alakasiz bu sordugum
Bende onu dusundum uygulamami site mi diye uygulamadan yapmaKardeşim speedtest.net sitesinden yap uygulaması doğru göstermiyor bazen.
Aklimdan gecti ama fark edemedim uygulama oldunuAlıntıyı görüntüle evet siteden yaptım düzeldi
75/8
Yok uygulamasından yapmıştım ondanmış sorun sitesinden yaptım düzeldi