S serdar84 80+ Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Serdar Çetin Dün, 19:56 #1 Önceden 10mb indiriyordum şuan 1mb indiriyorum modemi resetledim olmadı müsteri temsilcisi modemi yeniden başlattı cözülmedi nasıl çözebilirim türktelekom kullanıyorum
Önceden 10mb indiriyordum şuan 1mb indiriyorum modemi resetledim olmadı müsteri temsilcisi modemi yeniden başlattı cözülmedi nasıl çözebilirim türktelekom kullanıyorum
C crazyboyy1 80+ Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 468 Dahası Reaksiyon skoru 230 İsim crazy Dün, 19:57 #2 faturanı öde yada modemden xdsl istatisiklerine bak
S serdar84 80+ Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Serdar Çetin Dün, 20:00 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 crazyboyy1 yazmış: faturanı öde yada modemden xdsl istatisiklerine bak Devamı için tıklayın... otomatik odemede geldigi gibi odeniyor kontrol ettim odenmiş
crazyboyy1 yazmış: faturanı öde yada modemden xdsl istatisiklerine bak Devamı için tıklayın... otomatik odemede geldigi gibi odeniyor kontrol ettim odenmiş