tablodan fln pek anlamam da iyi çeksin hızlı olsun ztn kullandıgımız ınternet çok çok 100megabıt ona göredestekledıklerı degerler artıyor cat degerı arttıkca dıye bılıyorum
Alıntıyı görüntüle
cat6 gayet yeterlı olur dıye dusunuyorum
cat6 işinizi gorur hocam fazlacatablodan fln pek anlamam da iyi çeksin hızlı olsun ztn kullandıgımız ınternet çok çok 100megabıt ona göre
cattablodan fln pek anlamam da iyi çeksin hızlı olsun ztn kullandıgımız ınternet çok çok 100megabıt ona göre
kaç megabite kadar desteklercat6 işinizi gorur hocam fazlaca
atıyorum ılerde 1000 mbps ye gecsek onun ıcın de uyumlu mudur yeterlı olur mu ve fıyatı ne olmalıcat
kaç megabite kadar destekler
tablodan bakabilirsin hocam 1gb kadar desteklıyormuş cat6, yıne yeterlı olur yaniatıyorum ılerde 1000 mbps ye gecsek onun ıcın de uyumlu mudur yeterlı olur mu ve fıyatı ne olmalı
tmm teşekkur ederım hocamtablodan bakabilirsin hocam 1gb kadar desteklıyormuş cat6, yıne yeterlı olur yani
tahmini bi15 çok çok 20kaç metre lazım.
cat6a ve cat 8 profesyonel kullanım için server vs. cat7 tutmadı zaten. ev için cat6 yeterli olur. 1-2 metre falansa cat 8 al derdim de boşa para verme 15-20 metre içintmm teşekkur ederım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
tahmini bi15 çok çok 20
fiyat hakkında bılgın varmı dostum veya lınk vscat6a ve cat 8 profesyonel kullanım için server vs. cat7 tutmadı zaten. ev için cat6 yeterli olur. 1-2 metre falansa cat 8 al derdim de boşa para verme 15-20 metre için
ugreen bakabilirsin.fiyat hakkında bılgın varmı dostum veya lınk vs