Neler Yeni

İnternet kafeden ekran kartı

vales80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ali berk
Arkadaşlar evime 10dk uzaklıkta bir internet kafe var küçük bir yer arayıp sordum 950tlye 1050ti , 1250tlye rx570 sattığını ve mining çıkması olmadığını söyledi büyük ihtimal kafe bilgisayarlarında kullanıldı deneme imkanım var orda sizce bu fiyatlara değer mi?

Arkadaşlar evime 10dk uzaklıkta bir internet kafe var küçük bir yer arayıp sordum 950tlye 1050ti , 1250tlye rx570 sattığını ve mining çıkması olmadığını söyledi büyük ihtimal kafe bilgisayarlarında kullanıldı deneme imkanım var orda sizce bu fiyatlara değer mi?
Üstüne para verseler almam

JSezar

80+ Silver
alınabilir,güzelce test edip bakın.

Alınmaz, hele bide yoğun bir kafeyse o kartlar her gün saatlerce çalışmıştır. Doğru dürüst dinlenmemişlerdir bile. Aldıktan sonra sorun çıkartır, rahat vermez sana. 570'ler sorun çıkartmaya daha müsait kartlardır, bi de böyle bir yerden çıkma bir kartın kondisyonuna güvenip almak çok yanlış olur.

Son düzenleme:

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,895
İsim
Hacı
Alınabilir de kartlar fazlasıyla yıpranmış olabiliyor.
Furmark + Oyun testi yapınız muhakkak.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Testini yapıp alabilirsin. Üstüne para verseler almam diyenlere bakma onlar yeterli bilgileri olmadığı için, cahillikten öyle diyorlar.
Kafe ortamı nasıl, kafeci nasıl mallarına sahip çıkıyor mu bunlara da dikkat et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınmaz, hele bide yoğun bir kafeyse o kartlar her gün saatlerce çalışmıştır. Doğru dürüst dinlenmemişlerdir bile. Aldıktan sonra sorun çıkartır, rahat vermez sana. 570'ler sorun çıkartmaya daha müsait kartlardır zaten, bi de böyle bir yerden çıkma bir kartın kondisyonuna güvenip almak çok yanlış olur.
E.kartında kondisyon 🤣🤣🤣

JSezar

80+ Silver
Alınmaz, hele bide yoğun bir kafeyse o kartlar her gün saatlerce çalışmıştır. Doğru dürüst dinlenmemişlerdir bile. Aldıktan sonra sorun çıkartır, rahat vermez sana. 570'ler sorun çıkartmaya daha müsait kartlardır zaten, bi de böyle bir yerden çıkma bir kartın kondisyonuna güvenip almak çok yanlış olur.
bakım yapıldıysa isterse 7/24 çalışsın bir şey olmaz.bu kartlar zaten 7/24 çalışmak için tasarlanıyor.

Testini yapıp alabilirsin. Üstüne para verseler almam diyenlere bakma onlar yeterli bilgileri olmadığı için, cahillikten öyle diyorlar.
Kafe ortamı nasıl, kafeci nasıl mallarına sahip çıkıyor mu bunlara da dikkat et.

E.kartında kondisyon 🤣🤣🤣
Kondisyondan kasıt, PCB deki kompanentlerin ömrü ve ne kadar daha ömrü kaldığı. Gayet genel bir tabir, ne var bunda?

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
O kartlar Allah'a emanet kanki

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kondisyondan kasıt, PCB deki kompanentlerin ömrü ve ne kadar daha ömrü kaldığı. Gayet genel bir tabir, ne var bunda?
Motorlu ya da fiziksel mekanik bir parçada kullansan çok doğru da E.kartında kondisyon diyince komik oluyor ki pcb vs akla gelmez kondisyon diyince tamamen performans akla gelir bu yönden cümle olarak komiğime gitti :)

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Zaten bu kartlar mining kartları olamazlar VRAM'lerinden dolayı. Bence alınabilir bi furmark testlerine bakın ayrıca görüntüde patlak bir kapasitör vs. yoksa kapın bence.

vales80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ali berk
ben aldim tamirde suan
Testlerini yapmamış mıydın

O kartlar Allah'a emanet kanki
Neden ki

Zaten bu kartlar mining kartları olamazlar VRAM'lerinden dolayı. Bence alınabilir bi furmark testlerine bakın ayrıca görüntüde patlak bir kapasitör vs. yoksa kapın bence.
Neden rx570 4gb ile mining yapamazlar mı

Zaten 1k ya gt1030 u satıp 200 daha koyup alıcam arkadaşlar bence buna değer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,345
Üyeler
166,740
Son üye
BATU_5377