İnternet kafeden ekran kartı

vales80

80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaşlar evime 10dk uzaklıkta bir internet kafe var küçük bir yer arayıp sordum 950tlye 1050ti , 1250tlye rx570 sattığını ve mining çıkması olmadığını söyledi büyük ihtimal kafe bilgisayarlarında kullanıldı deneme imkanım var orda sizce bu fiyatlara değer mi?

Arkadaşlar evime 10dk uzaklıkta bir internet kafe var küçük bir yer arayıp sordum 950tlye 1050ti , 1250tlye rx570 sattığını ve mining çıkması olmadığını söyledi büyük ihtimal kafe bilgisayarlarında kullanıldı deneme imkanım var orda sizce bu fiyatlara değer mi?
Üstüne para verseler almam

alınabilir,güzelce test edip bakın.

Alınmaz, hele bide yoğun bir kafeyse o kartlar her gün saatlerce çalışmıştır. Doğru dürüst dinlenmemişlerdir bile. Aldıktan sonra sorun çıkartır, rahat vermez sana. 570'ler sorun çıkartmaya daha müsait kartlardır, bi de böyle bir yerden çıkma bir kartın kondisyonuna güvenip almak çok yanlış olur.

Son düzenleme:
Alınabilir de kartlar fazlasıyla yıpranmış olabiliyor.
Furmark + Oyun testi yapınız muhakkak.

Testini yapıp alabilirsin. Üstüne para verseler almam diyenlere bakma onlar yeterli bilgileri olmadığı için, cahillikten öyle diyorlar.
Kafe ortamı nasıl, kafeci nasıl mallarına sahip çıkıyor mu bunlara da dikkat et.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz, hele bide yoğun bir kafeyse o kartlar her gün saatlerce çalışmıştır. Doğru dürüst dinlenmemişlerdir bile. Aldıktan sonra sorun çıkartır, rahat vermez sana. 570'ler sorun çıkartmaya daha müsait kartlardır zaten, bi de böyle bir yerden çıkma bir kartın kondisyonuna güvenip almak çok yanlış olur.
E.kartında kondisyon 🤣🤣🤣

Alınmaz, hele bide yoğun bir kafeyse o kartlar her gün saatlerce çalışmıştır. Doğru dürüst dinlenmemişlerdir bile. Aldıktan sonra sorun çıkartır, rahat vermez sana. 570'ler sorun çıkartmaya daha müsait kartlardır zaten, bi de böyle bir yerden çıkma bir kartın kondisyonuna güvenip almak çok yanlış olur.
bakım yapıldıysa isterse 7/24 çalışsın bir şey olmaz.bu kartlar zaten 7/24 çalışmak için tasarlanıyor.

ben aldim tamirde suan

Testini yapıp alabilirsin. Üstüne para verseler almam diyenlere bakma onlar yeterli bilgileri olmadığı için, cahillikten öyle diyorlar.
Kafe ortamı nasıl, kafeci nasıl mallarına sahip çıkıyor mu bunlara da dikkat et.

E.kartında kondisyon 🤣🤣🤣
Kondisyondan kasıt, PCB deki kompanentlerin ömrü ve ne kadar daha ömrü kaldığı. Gayet genel bir tabir, ne var bunda?

O kartlar Allah'a emanet kanki

Kondisyondan kasıt, PCB deki kompanentlerin ömrü ve ne kadar daha ömrü kaldığı. Gayet genel bir tabir, ne var bunda?
Motorlu ya da fiziksel mekanik bir parçada kullansan çok doğru da E.kartında kondisyon diyince komik oluyor ki pcb vs akla gelmez kondisyon diyince tamamen performans akla gelir bu yönden cümle olarak komiğime gitti :)

Zaten bu kartlar mining kartları olamazlar VRAM'lerinden dolayı. Bence alınabilir bi furmark testlerine bakın ayrıca görüntüde patlak bir kapasitör vs. yoksa kapın bence.

ben aldim tamirde suan
Testlerini yapmamış mıydın

O kartlar Allah'a emanet kanki
Neden ki

Zaten bu kartlar mining kartları olamazlar VRAM'lerinden dolayı. Bence alınabilir bi furmark testlerine bakın ayrıca görüntüde patlak bir kapasitör vs. yoksa kapın bence.
Neden rx570 4gb ile mining yapamazlar mı

Zaten 1k ya gt1030 u satıp 200 daha koyup alıcam arkadaşlar bence buna değer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,365
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11