Neler Yeni

internet kafeden mi pc alayım internetten mi

sametcan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
samet can
internetten hangı sayfayı önerirsiniz ben teknobiyotiğe baktım bazı kisiler ekran kartım bozuldu degistırmediler diye video cekmiş ondan aklımda soru işareti olustu internetten önerceğiniz site varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
velihan
internetten hangı sayfayı önerirsiniz ben teknobiyotiğe baktım bazı kisiler ekran kartım bozuldu degistırmediler diye video cekmiş ondan aklımda soru işareti olustu internetten önerceğiniz site varmı
toplama sistem alacaksan en iyisi trendyol ve hepsiburada hazır sistem içinde itopya ve gaming gen bazen game garajda büyük indirimler oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Faruk
arkadalar benim 5000tl bütcem var monıtör dahil sistem almak istiyorum bir keresinde 1yıl önce internet kafeden pc aldım tanıdık turbox marka 2600 TL ye i3 2120 gt1030 8gb ram monitör dahil bi sistem aldım o da 1 kez bozuldu ama 1 yıldır kullanıyorum internetten sipariş ediyo dükandaki kasalardan vermiyo 1yıl oldu hala kullanıyorum sizce 5000lik bi hazir sistemi internetten mi almalıyım internet kafeden mi? internetten alınca garantide sıkıntı çıkar diye korkuyorum
Turbox satın almıştım 1 sene kullanamadım hatta yanında hediye olarak verilen wifi adaptörü pc üzerindeyken alev alacaktı. Gerek yok.

HoYeon Jung

80+ Gold
Akakçe sitesine girip parçaları teker teker yazacaksın ve bulacaksın. O size güvenilir sitelerden en uygun fiyatı sunuyor ancak İtopya'ya falan da bak çünkü bazı siteler yok.
İnternet kafeyi sal, adam her seferinde seni kazıklamış sen halen daha İnternet kafe diyorsun. Bütçen ne kadar?

sametcan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
samet can
Akakçe sitesine girip parçaları teker teker yazacaksın ve bulacaksın. O size güvenilir sitelerden en uygun fiyatı sunuyor ancak İtopya'ya falan da bak çünkü bazı siteler yok.
İnternet kafeyi sal, adam her seferinde seni kazıklamış sen halen daha İnternet kafe diyorsun. Bütçen ne kadar?
5000 MONİTÖR DAHIL BİR SİSTEM ALMAK İSTİYORUM

sametcan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
samet can
teknobiyotik a 2.5 iyi mi? mnitör dahil 5500

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri