İnternet kafeler bu kadar çok oyunu nasıl depolar

Ycerme38

80+
Reaksiyon skoru
3
Evimde 3 farklı bilgisayar var internet kafelerdeki gibi bir depolama çözümü kullanmak istiyorum.
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, internet kafelerde 2 3 tb depolanmış oyun var nasıl yapıyorlar her bilgisayara o kadar disk takmadıklarına eminim nas cihazı gibi bir şey mi kullanıyorlar?
Kendi modemimde ftp denedim 128 gb usb ile ftp Windows'un kendi sürücüsü gibi olmadı içindeki oyunları açmak için kendi diskime indirmem gerekiyor her seferinde.

Evimde 3 farklı bilgisayar var internet kafelerdeki gibi bir depolama çözümü kullanmak istiyorum.
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, internet kafelerde 2 3 tb depolanmış oyun var nasıl yapıyorlar her bilgisayara o kadar disk takmadıklarına eminim nas cihazı gibi bir şey mi kullanıyorlar?
Kendi modemimde ftp denedim 128 gb usb ile ftp Windows'un kendi sürücüsü gibi olmadı içindeki oyunları açmak için kendi diskime indirmem gerekiyor her seferinde.
Oyun arşivi kullanıyorlar kolay bulunması adına oyunların, server mantığı server olan pcye bağlı olan oyunsuz pcden başlat dediğinde bu pc, server olan pcye bat şeklinde açılma komutu yolluyor diye biliyorum burda da bu mantıkla ilgili bir konu var.

Benim niyetim abzürt oyunları depolamak değil (gta san andreas wolfteam falan) öyle düşünmeyin yeni çıkan last of us p2 mesela, alan vake 2 mesela bu tarz yüksek gb lı oyunları bir diskte tutmak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,898
Üyeler
183,917
Son üye
Nergis
Geri