Neler Yeni

Öneri İnternet Kutusu Telekom Davet Kodu | 1 Ay Ücretsiz İnternet | 100MBİT 79.90TL

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Olabilir hocam :) Ben verdiği hizmete bakıyorum.
100 TL'ye 100 mbps fiber veren Comnet, Gıbırnet ve Netspeed şu anki piyasada en fiyat/performans olan ISS'lerdi. Önerirdim. Bundan sonra İnternet Kutusu da önerilerim arasında yer alacak. Aynı altyapıdan aynı interneti 10 TL daha ucuza veriyor. Yazdıklarınıza bakarsak geçiş süresi de oldukça kısa ve müşteri hizmetleri ilgili. Tercih edilebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yasin Özver
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım, Teknoloji
Çok ilgimi çekti geçmeyi düşünmedim değil ama güvenemedim
hocam yani 80 TL için yalan söyleyecek değilim :) Ben internet cafe işletiyorum. Orayı da geçireceğiz. Evde 1 haftadır test ediyorum. sorun yok kopma yok. Ayrıca dediğim gibi saatler içinde modem bilgisi değiştirip girin kullanın diye mesaj attılar... Yani ben yıllardır kullanırım internet ilkkez böyle bir şey gördüm...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha uzun deneyimi olan birileri varmı tuknetten gerçekten sıkıldım son 5 aydır internetim acayip kötü ve telekoma geri geçmeye bile çok yakınım???
Hocam bizim burası dediğim gibi küçük ilçe. Türknet 35 Mbit veriyorum dedi 27 28'lerde geziyordu download upload da şuankinden düşüktü. Bu firmayı 3 aydır kullanan tanıdığım var burada ve ciddi anlamda memnundu beni de o davet etti. Şuan hiçbir sorun yok şükür. Sağlıklı şekilde çalışıyor. Ayrıca müşteri temsilcilerine bağlanmam dakikamı almıyor valla. Yıllardır mesaj at mesaj at gına geldi. Türknet fatura yükseltecek birde... Genel bir zam yapılacak firmalar içnide ama şuan bu firma zam yok diyor olsa bile o kadar olmaz diyor... Siz bilirsiniz. Geçin deneyin bir :)

100 TL'ye 100 mbps fiber veren Comnet, Gıbırnet ve Netspeed şu anki piyasda en fiyat/performans olan ISS'lerdi. Önerirdim. Bundan sonra İnternet Kutusu da önerilerim arasında yer alacak. Aynı altyapıdan aynı interneti 10 TL daha ucuza veriyor. Yazdıklarınıza bakarsak geçiş süresi de oldukça kısa ve müşteri hizmetleri ilgili. Tercih edilebilir.
Yani bunun için yemin edebilirim ki saatler içinde modem bilgisi gönderildi. Firma yeni tanındığı için çok ilgililer. Sonları umarım malum firma gibi olmaz :) Müşteri temsilcisi ile konuşmanın verdiği his cidden komik gelecek ama harika :D

Samet ?

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Samet ?
İyi hoşta ismi biraz daha ilgi çekici yapabilirlermiş 😀

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yani bunun için yemin edebilirim ki saatler içinde modem bilgisi gönderildi.
Normalde geçiş işlemleri sırasında modem bilgileri otomatik tanımlanıyor, elle yazmanız gerekmiyor. Vakti zamanında TurkNet'e geçtiğimde de öyle olmuştu. Turk Telekom'a geçtiğimde de. Biz sadece reset atıp beklemiştik. Bu ISS'te durum farklı mı? Kullanıcı adı ve şifreyi elimizle mi yazmak gerekiyor? Arkadaki küçük deliğe iğne sokup modeme reset atınca birkaç dakika sonra otomatik olarak internet geliyor mu yoksa tekrar arayüze girip kullanıcı adı ve şifreyi yazmak zorunda mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yasin Özver
İlgilendiği Kategoriler
Normalde geçiş işlemleri sırasında modem bilgileri otomatik tanımlanıyor, elle yazmanız gerekmiyor. Vakti zamanında TurkNet'e geçtiğimde de öyle olmuştu. Turk Telekom'a geçtiğimde de. Biz sadece beklemiştik. Bu ISS'te durum farklı mı? Kullanıcı adı ve şifreyi elimizle mi yazmak gerekiyor? Arkadaki küçük deliğe iğne sokup modeme reset atınca birkaç dakika sonra otomatik olarak internet geliyor mu yoksa tekrar arayüze girip kullanıcı adı ve şifreyi yazmak zorunda mısınız?

Yani resetleyince geliyor evet. Ama ben direk modem bilgisi girdim... Aslında böyle olması daha iyi oldu. Resetle uğraşmadım :) :)

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yani resetleyince geliyor evet. Ama ben direk modem bilgisi girdim... Aslında böyle olması daha iyi oldu. Resetle uğraşmadım.
Tamamdır. Bir an şaşırdım. Normalde böyle bir durumla bizi kısıtlamamaları gerek. Fakat sizin tercihinizmiş. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yasin Özver
İlgilendiği Kategoriler
Tamamdır. Bir an şaşırdım. Normalde böyle bir durumla bizi kısıtlamamaları gerek. Fakat sizin tercihinizmiş. :D
Yani bilmiyorum. İsmine bakıp önyargılı yaklaştım. Sonuç güzel... Hayırlısı umarım fiyatlarla çok oynamazlar ilerleyen aylarda... Oynanmayacak çok denildi ama bakalım :)

uydu3

80+ Silver
hocam yani 80 TL için yalan söyleyecek değilim :) Ben internet cafe işletiyorum. Orayı da geçireceğiz. Evde 1 haftadır test ediyorum. sorun yok kopma yok. Ayrıca dediğim gibi saatler içinde modem bilgisi değiştirip girin kullanın diye mesaj attılar... Yani ben yıllardır kullanırım internet ilkkez böyle bir şey gördüm...
Hocam o yüzden değil bilgileri vermekten güvenemedim size değil yani

@alpolojix hocam güvenli midir

Son düzenleme:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Türknet
Netspeed bunlar haricinde işim olmaz diğerleri ile bu firmaların babası türknetdir çok eskiden beri hizmette ama Netspeed de gayet iyi ben çok memnunum

Size İnternet Kutusu Telekom ile nasıl tanıştım ondan bahsedeceğim. Davet kodumu da ileterek size bu
Taahhütsüz ve güvenilir internet hizmeti veren firmayı hem tanıtmış hem 1 ay bedava internet kullandırtmış
olacağım.

Yaklaşık 5 - 6 yıldır kullandığım X firması geçtiğimiz senelerde fiyatı artırırken müşteri temsilcisi sitemini
kaldırıp mesajlaşma yoluna gitmişti. O gün bu gündür sorun yaşayarak dönüş yapacaklar mı diye bekleyerek
mecburiyetten geçti. En sonunda 95 TL lik fatura Haziran ayında 140 TL olacak denilince orada durun dedim.

İnternet sağlayıcılarını araştırdığımda İnternet Kutusu Telekomu buldum. Bu İnternet Sağlayıcısı bulunduğum
küçük ilçede sayılı kişi tarafından kullanılıyor ve sorun olmadığı söyleniyordu.

Araştırdım firmayı arayıp bilgi aldım. Bana toplam 4 sayfa sözleşme gönderdiler. İmzalayıp Sürat Kargo ile
kargolayın dediklerinde aynı mantıkla kayıt oluyoruz sanıyordum ama YANILDIM! Firma whatsapp üzerinden
belgeleri iletmem durumunda interneti aktif edeceğini söyledi. Ve gerçekten şaka gibi bir sürede
10 - 12 Saat ( Hafta içi ) 1 gün bile geçmeden bana modem bilgilerimi iletip aradılar. Kullanmaya başalyabilirsiniz diye dönüş sağladılar.

Garibime giden şu oldu ki X firması aynı altyapıyla 35 Mbit veriyoruz deyip 27 28 lerde gezen download hızlarım
39.9 lara çıkmıştı. Upload da birkaç mbit artmıştı. Şuan kullanıyorum ve sorun yok. Fiyatlar ise şu şekildedir:

Türk Telekom Altyapısındaki Paketleri
Mega Kutu : 100 mbit 79,90TL
Eko Kutu : 35 mbit 69,90TL

Davet kodu ile kayıt olursanız karşılıklı 1'er ay bedava internet kullanabiliriz. Bu kadar kısa sürede aktif edilen bir
internet hizmetini neredeyse yarı yarıya ücret ödeyerek kullanmak gerçekten güzel bir his. Müşteri temsilcisine derdimi sesli
anlatmayalı da uzun zaman olmuştu
smile.png
Kayıt olanlar yorum yapsın iletişime geçelim
smile.png

Bunu belgeleri Whatsapp üzerinden ilettikten sonra yazarak bu kullanıcının referansı ile 1 ay ücretsiz kullanmak istiyorum diyerek
vermelisiniz.

DAVET KODU : 8576033395
Diğer firmadan kastınız sanırım turknet
Turknet gibi müşteri yoğunluğu olsun bu firma acaba sence bu fiyattanmi verir interneti yoksa zammı yapar? tabii ki zam yapar turknet gibi müşterisi olursa suanki kadrosunu genişletmesi lazım yoksa 1 dk içinde müşteri hizmetlerine vs baglanamazsin. ayrıca x firmalarin hepsi zam yapacaktır merak etmeyin kimse zararına internet vermez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yasin Özver
İlgilendiği Kategoriler
Diğer firmadan kastınız sanırım turknet
Turknet gibi müşteri yoğunluğu olsun bu firma acaba sence bu fiyattanmi verir interneti yoksa zammı yapar? tabii ki zam yapar turknet gibi müşterisi olursa suanki kadrosunu genişletmesi lazım yoksa 1 dk içinde müşteri hizmetlerine vs baglanamazsin. ayrıca x firmalarin hepsi zam yapacaktır merak etmeyin kimse zararına internet vermez.
zam zaten yapılacak. Bu firma ile bir bağlantım da yok. 6 yıllıkta türknet kullanıcısıydım. Firmanın az müşterisi olması bizimle daha çok ilgilenmesi anlamına gelmez mi ? Türknet'in ilk günlerinde ki ilgisi ile son zamanlarda ergenler gibi mesajlaşma üzerinden sorun bildirmemiz ne kadar etik ? Her fatura arttığında bir şey eksilttiler. Bu sefer 95 TL lik faturam 140 TL olacaktı. Bende sorunu bu firmaya geçerek çözdüm. 70 80 TL fatura ödeyeceğim. Altyapı aynı ve verilen internet daha sağlıklı ilgililer. Türknet 6 yıllık müşterisini kaybettiyse oturup düşünsün. Onlarca kişiye referans oldum günlük aranıyorum türknete nasıl ulaşıcam cevap vermiyorlar internet yok diye.

Ben sadece uygun ücretli bir sağlayıcının tanıtımını yaptım. Geçip geçmemek size kalmış. Göz göre göre 60 70 TL fazla fatura ödeyemem. Firma şuan bir zam yok diyor. Olursa o rakamlara çıkmayız diyorlar. Ama biliyoruz ki haziran ayınca çıkacak fatura ücretleri. Müşteri temsilcileri abartı fiyat farkları olmayacak biz bu şekilde hizmet vermeye devam edicez dedi. Şuan sağlıklı şekilde kullanıyorum. Arıyorum açıyorlar... Mükemmel bir şey. Değerli hissediyorum en azından. Mesaja cevap beklemek kadar komik bir durum da yok.... İyi forumlar size...

zam zaten yapılacak. Bu firma ile bir bağlantım da yok. 6 yıllıkta türknet kullanıcısıydım. Firmanın az müşterisi olması bizimle daha çok ilgilenmesi anlamına gelmez mi ? Türknet'in ilk günlerinde ki ilgisi ile son zamanlarda ergenler gibi mesajlaşma üzerinden sorun bildirmemiz ne kadar etik ? Her fatura arttığında bir şey eksilttiler. Bu sefer 95 TL lik faturam 140 TL olacaktı. Bende sorunu bu firmaya geçerek çözdüm. 70 80 TL fatura ödeyeceğim. Altyapı aynı ve verilen internet daha sağlıklı ilgililer. Türknet 6 yıllık müşterisini kaybettiyse oturup düşünsün. Onlarca kişiye referans oldum günlük aranıyorum türknete nasıl ulaşıcam cevap vermiyorlar internet yok diye.

Ben sadece uygun ücretli bir sağlayıcının tanıtımını yaptım. Geçip geçmemek size kalmış. Göz göre göre 60 70 TL fazla fatura ödeyemem. Firma şuan bir zam yok diyor. Olursa o rakamlara çıkmayız diyorlar. Ama biliyoruz ki haziran ayınca çıkacak fatura ücretleri. Müşteri temsilcileri abartı fiyat farkları olmayacak biz bu şekilde hizmet vermeye devam edicez dedi. Şuan sağlıklı şekilde kullanıyorum. Arıyorum açıyorlar... Mükemmel bir şey. Değerli hissediyorum en azından. Mesaja cevap beklemek kadar komik bir durum da yok.... İyi forumlar size...
Bende şuan güncel kullanıyorum 6 yıldır müşterisiyim turknet zorla bana geç demiyorki zaten müşteri hizmetleri konusunda destek kaydı bırakın anında arıyorlar? Beni arayın yazmanız yeterli

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yasin Özver
İlgilendiği Kategoriler
Bende şuan güncel kullanıyorum 6 yıldır müşterisiyim turknet zorla bana geç demiyorki zaten müşteri hizmetleri konusunda destek kaydı bırakın anında arıyorlar? Beni arayın yazmanız yeterli
hımmm öyle miymiş 6 yıldır kullanıyordum :) Anında arıyorlarsa onlarda da işler yolunda değildir. Beni hiç anında aramadılar da... Neyse hocam. İyi kullanımlar size.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,566
Üyeler
161,091
Son üye
CrexQQ
Top Bottom