369 ödüyorum eğer siz davet kodumu kullanıcaksanız ikimiz de 339 ödeyeceğizAylık 369 TL imiş siz kaç TL ödüyorsunuz?
Ben müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmiştim altyapı sorgulama sitelerinde daha az gözüküyor.altyapımın ne kadar desteklediğini yazan siteler doğru mudur? yoksa müşteri hizmetlerini arayıp sormalı mıyım ona göre paket alıcam
tamamdır türk telekom kullanıyorum ona soracamBen müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmiştim altyapı sorgulama sitelerinde daha az gözüküyor.
altyapın sağlamsa mh ye işin düşmeyecekse kullanılırMillenicom fln nasıldır kullanan var mı?
millenicom kullandığım için bin pişmanımMillenicom fln nasıldır kullanan var mı?
eve internet aldırcam yeni türktelekom 35mbps var pahalı.Oyunlarda cidden düşük ping veriyosa.Geçerim fixnete.bi fiber var birdeNetman kullandım 4 ay, sıfır kesinti. Kullandıklarım içinde en sorunsuzu. Tabii ki kişisel tecrübe ve lokasyona bağlı olarak değişebilir. Düz kullanıcıyım. Oyun ve iptv yok bende. Fixnet'in pingler düşük oyun içinse. Gigaspeed kullananlarda memnun.
Bende de öyle hocam aynı interneti kullanıyoruz.eve internet aldırcam yeni türktelekom 35mbps var pahalı.Oyunlarda cidden düşük ping veriyosa.Geçerim fixnete.bi fiber var birde
- VDSL2+ İnternet var çok fark olurmu.Yoksa altyapı bağlanmasını beklemelimiyim
Ne gibi sorunları var hocam.millenicom kullandığım için bin pişmanım
Fiber altyapı aman aman farketmez diyosun yani.Beklemene gerek yok; vdsl de de düşük. Arkadaş Fixnet'e geçmişti; eski firmasına göre pingi düşmüştü.