Lady-Of-Ice
80+ Silver
Eve kadar fiber bağlantı var mı? Yoksa fiber gelince vdsl den fibere dönüşüm yaparsınız.
Vallahi hem 35 mbps ye deli paralar vwriyoruz diğerlerine göreBende de öyle hocam aynı interneti kullanıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne gibi sorunları var hocam.
O işler çok karışık şuan kapıdan çıkıyım bakıyım karşı sokaktaki altyapıyı alt sokaktaki altyapıyı görüyorum. 36 kapı numarasında var ama bizde yok bizim 37 tüm sokakta var çwvremde bizde yokEve kadar fiber bağlantı var mı? Yoksa fiber gelince vdsl den fibere dönüşüm yaparsınız.
Baktım hepsi yok gözüküyoŞu an aktif vdsl mi kullanıyorsunuz? Bende de karıştı biraz.
Güldürennet altyapı sorgu fotosunu atarsanız.
Yeni mi aldınız hocam? Bana biraz pahalı geldi de 220 tl lik paket fln göremedim.Türksat Kablonet Kullanıyorum .
İnternet (100mb) + tv 220tl ödüyorum modemleri çok dandik (infinity 401) ethernet ile bağlı pc de sorunsuz herhangi bir sorun yaşamadım müşteri hizmetleri ve teknik servis olarak da iyi
Bende arıyorum hocam umarım bulabiliriz.1 aydır yeni bir ISS arıyorum hala bulamadım, ülkede iss bile kanser
Evimin altyapısını ne kadar mbps destekledigini nerden öğrenebilirizMerhaba yakın zamanda 35-6 kullandığım Türk Telekom internet taahhütüm bitiyor ve yeni internet sağlayıcısı arayışına geçtim.Altyapım maksimum 59 mbps destekliyor buna göre internet önerilerinde bulunursanız çok mutlu olurum.
Knk bendede destekliyor diyor ama kaç mbps yazmıyorMüşteri hizmetleri söylemişti bana hocam
https://turk.net/internet-hiz-altya...9Qg2w1jYCyRXwWC0rBhoC9loQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds buradan deneKnk bendede destekliyor diyor ama kaç mbps yazmıyor
Orası 100ün üstünü göstermez. Goknetten sorgulayın.
Sorguladım 100 mbps diyor dogruysa
Link varmı hocam yoksa goglede ismini yazsam direk cikarmiOrası 100ün üstünü göstermez. Goknetten sorgulayın.