Neler Yeni

Yardım İnternet paketimi geliştirmek istiyorum.

war20anty

80+ Bronze
İyi forumlar arkadaşlar.
Yaklaşık 5-6 ay önce yeni bir eve taşındım. O zaman internet altyapım en fazla 16 mbps destekliyordu. Biraz önce baktığımda ise 73 mbps desteklediğini gördüm. Aynı sağlayıcıda kalıp paket yükseltebilir miyim ? Çünkü taahhütüm var diye yükseltmezler diye düşünüyorum. Şuan sağlayıcıyı arayıp soramıyorum yardımcı olur musunuz.

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Benim de şuan 15 mbs geçende aradım aynı paket üzerinden yükseltme yapabilirsiniz demişti Turk telekom

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İyi forumlar arkadaşlar.
Yaklaşık 5-6 ay önce yeni bir eve taşındım. O zaman internet altyapım en fazla 16 mbps destekliyordu. Biraz önce baktığımda ise 73 mbps desteklediğini gördüm. Aynı sağlayıcıda kalıp paket yükseltebilir miyim ? Çünkü taahhütüm var diye yükseltmezler diye düşünüyorum. Şuan sağlayıcıyı arayıp soramıyorum yardımcı olur musunuz.
Paket yükseltme konusunda sorun olmuyor diye biliyorum. D-Smart net kullanırken 8 den 16 ya yükseltmiştim sorun olmamıştı.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İyi forumlar arkadaşlar.
Daha yüksek ücreti olan bir pakete geçebilirsin, geçirmemeleri saçma olurdu zaten 😀

war20anty

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki paket yükseltme yaparken sistemden mi yükseltecekler yoksa eve gelip kabloyla falan mı uğraşacaklar ?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Peki paket yükseltme yaparken sistemden mi yükseltecekler yoksa eve gelip kabloyla falan mı uğraşacaklar ?
Sistemden yükseltecekler eğer vdsl ise.
Yani dsl altyapıda 16dan 50ye geçerken felan hat aynı olduğu için direkt geçiriyorlar sistemden.
Ama mesela adsl destekliyordur altyapın ayriyetten fiber vardır o zaman fibere geçiceksen altyapıdan düzeltmeleri lazım.

sistemden yükselticekler ama vdsl bir sisteme geçiceksen vdsl modem lazım,
ben 16 mb kullanıyordum vdsl geçtim 50 mb bana kargoyla vdsl modem yolladılar

war20anty

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem bir sürü var bizde sıkıntı yok :).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan kullandığım HG531s V1 var Huawei'nin modemi. VDSL destekliyor mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,692
Üyeler
168,481
Son üye
dawdaw43
Top Bottom