Soruyu biraz daha açık yazsana, hiçbir şey anlamadım. 3 paket var sanırım, fiyatları ile birlikte yazın.Arkadaşlar toplam 3 siteden altyapı sorguladım hepsinde 60mbps altyapım var yazıyordu. Sizce 35mbps'lik internet mi alayim yoksa 100mbps mi? 25mbps'ye 20tl değer gibi sizce?
altyapım 60mbps destekliyor. maksimum 35mbps alabileceğim interneti mi seçmeliyim yoksa maksimum 100mbps alabileceğim paketi mi?Soruyu biraz daha açık yazsana, hiçbi şey anlamadım.
60mbps destekliyorsa neden 100 almayı düşünüyorsun ki?altyapım 60mbps destekliyor. maksimum 35mbps alabileceğim interneti mi seçmeliyim yoksa maksimum 100mbps alabileceğim paketi mi?
Paketler öyle galiba60mbps destekliyorsa neden 100 almayı düşünüyorsun ki?
şöyle anlatayim 35mb alırsam büyük ihtimalle o kadar hız alırım fakat 20tl daha verip 100mb'lik internet alıp 60mb kullanmak mı daha mantıklı diyiyorum60mbps destekliyorsa neden 100 almayı düşünüyorsun ki?
20 TL ye 35 den 60'a çıkmak bence çok iyi olacaktır, ayrıca 35 günümüz oyunlarını indiriyorken kanser edebilir hele ailecek kullanıyorsanız.şöyle anlatayim 35mb alırsam büyük ihtimalle o kadar hız alırım fakat 20tl daha verip 100mb'lik internet alıp 60mb kullanmak mı daha mantıklı diyiyorum
24mb kullanıyorum şuan hem de ailecek kullanıyoruz sıkıntı biraz20 TL ye 35 den 60'a çıkmak bence çok iyi olacaktır, ayrıca 35 günümüz oyunlarını indiriyorken kanser edebilir hele ailecek kullanıyorsanız.