Anakart kaynaklı olabilir, kablo kaynaklı olabilir, sürücü kaynaklı olabilir. Sürücüleri güncellediğini düşünüyorum. Bilgisayarı açtıktan sonra kasanın LAN girişi portundaki ışık yanıyor mu?Selamlar , pc tamamen açılınca internet direkt olarak gelmiyor yaklaşık 2-3 dk bekliyorum öyle geliyor , lan kablosu ile bağlıyım. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varmı?
Açma Tuşuna basıyorum ve ışık direkt yanmıyor , pc tamamen açılıyor ve 2-3 dk sonra internet gelince ışık yanmaya başlıyorAnakart kaynaklı olabilir, kablo kaynaklı olabilir, sürücü kaynaklı olabilir. Sürücüleri güncellediğini düşünüyorum. Bilgisayarı açtıktan sonra kasanın LAN girişi portundaki ışık yanıyor mu?
BIOS falan güncel dimi hocam? Kablo değiştirip denedin mi?Açma Tuşuna basıyorum ve ışık direkt yanmıyor , pc tamamen açılıyor ve 2-3 dk sonra internet gelince ışık yanmaya başlıyor
Modem eğer sana yakınsa modemin içinden çıkan kablo ile dene bakalım.Biosu en son 2-3 ay önce güncellemiştim farklı kablo ile denemedim
maalesef uzak normalde o kablo çok daha kaliteli fakat uzak olduğundan dolayı takamıyorum hocam :/ Sizce kablo ilemi alakalıdır?Modem eğer sana yakınsa modemin içinden çıkan kablo ile dene bakalım.
Olabilir de olmayabilir de deneyip görmen gerek hocam. Belki anakartta bir sıkıntı vardır. Vaktin olunca bir dene bakalım.maalesef uzak normalde o kablo çok daha kaliteli fakat uzak olduğundan dolayı takamıyorum hocam :/ Sizce kablo ilemi alakalıdır?
Bir de BIOS'tan ErP Ready ayarını aktif edip Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinden sol taraftaki Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin kısmından Hızlı Başlatı devre dışı bırakıp dener misin?Tamamdır teşekkür ederim
hocam en son bu tür bir ayarı değiştirmiştim bu muydu hatırlamıyorum ama değiştirdikten sonra pc aşırı yavaş açılmaya başlamıştı ve kapattığımdada düzelmemişti acaba bu tarz bir problem yaşar mıyım?Bir de BIOS'tan ErP Ready ayarını aktif edip Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinden sol taraftaki Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin kısmından Hızlı Başlatı devre dışı bırakıp dener misin?