Neler Yeni

İnternet, Pc Açıldıktan 2-3 Dk Sonra Geliyor

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
Selamlar , pc tamamen açılınca internet direkt olarak gelmiyor yaklaşık 2-3 dk bekliyorum öyle geliyor , lan kablosu ile bağlıyım. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varmı?

bilalcay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Bilal Çay
yapmış olabilirsin ama anakartının sitesinde driver kısmında lan driverları oluyor onları kurmadıysan kurabilirsin

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin
Selamlar , pc tamamen açılınca internet direkt olarak gelmiyor yaklaşık 2-3 dk bekliyorum öyle geliyor , lan kablosu ile bağlıyım. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan varmı?
Anakart kaynaklı olabilir, kablo kaynaklı olabilir, sürücü kaynaklı olabilir. Sürücüleri güncellediğini düşünüyorum. Bilgisayarı açtıktan sonra kasanın LAN girişi portundaki ışık yanıyor mu?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart kaynaklı olabilir, kablo kaynaklı olabilir, sürücü kaynaklı olabilir. Sürücüleri güncellediğini düşünüyorum. Bilgisayarı açtıktan sonra kasanın LAN girişi portundaki ışık yanıyor mu?
Açma Tuşuna basıyorum ve ışık direkt yanmıyor , pc tamamen açılıyor ve 2-3 dk sonra internet gelince ışık yanmaya başlıyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin
Açma Tuşuna basıyorum ve ışık direkt yanmıyor , pc tamamen açılıyor ve 2-3 dk sonra internet gelince ışık yanmaya başlıyor
BIOS falan güncel dimi hocam? Kablo değiştirip denedin mi?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
Modem eğer sana yakınsa modemin içinden çıkan kablo ile dene bakalım.
maalesef uzak normalde o kablo çok daha kaliteli fakat uzak olduğundan dolayı takamıyorum hocam :/ Sizce kablo ilemi alakalıdır?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin
maalesef uzak normalde o kablo çok daha kaliteli fakat uzak olduğundan dolayı takamıyorum hocam :/ Sizce kablo ilemi alakalıdır?
Olabilir de olmayabilir de deneyip görmen gerek hocam. Belki anakartta bir sıkıntı vardır. Vaktin olunca bir dene bakalım.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Furkan Demir
Takipteyim.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,940
İsim
Emre Zengin
Tamamdır teşekkür ederim
Bir de BIOS'tan ErP Ready ayarını aktif edip Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinden sol taraftaki Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin kısmından Hızlı Başlatı devre dışı bırakıp dener misin?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,201
İsim
Necati
Bir de BIOS'tan ErP Ready ayarını aktif edip Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güç Seçeneklerinden sol taraftaki Güç Düğmelerinin Yapacaklarını Seçin kısmından Hızlı Başlatı devre dışı bırakıp dener misin?
hocam en son bu tür bir ayarı değiştirmiştim bu muydu hatırlamıyorum ama değiştirdikten sonra pc aşırı yavaş açılmaya başlamıştı ve kapattığımdada düzelmemişti acaba bu tarz bir problem yaşar mıyım?

Top Bottom