Neler Yeni

İnternet Problemi çözemedim yardım?

GLADIOKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Okan Kaleli
Arkadaşlar günlerdir internette şöyle bir sorun var, hız testinde herhangi bi sorun yok vermesi gereken hızı veriyor ama twitch'de yayın izlerken , tv'den lig maçlarını izlerken kalite düşüyor anlık düştükçe düşüyor , oyunlarda ping degerlerım yükseldi bide. ama hızlarımda sorun görünmüyor. herhangi bi şey de yapmadım sorun nedir ne yapmam gerekiyor. hız drop gibi bi şey var

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
Arkadaşlar günlerdir internette şöyle bir sorun var, hız testinde herhangi bi sorun yok vermesi gereken hızı veriyor ama twitch'de yayın izlerken , tv'den lig maçlarını izlerken kalite düşüyor anlık düştükçe düşüyor , oyunlarda ping degerlerım yükseldi bide. ama hızlarımda sorun görünmüyor. herhangi bi şey de yapmadım sorun nedir ne yapmam gerekiyor. hız drop gibi bi şey var
o sorun bende de oluyordu bazı bölgeler de sıkıntı var diye biliyorum

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Jittee değerin nedir modem aralıksız ne kadar süredir çalışıyor bazen modemi kapatip yarim dakika bekleyip yeniden açmak bile işe yarar

Eren58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Eren Demirci
Bu sorunlar bendede başladı Bazen sitelre girmiyor ama hızlarım normal

GLADIOKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Okan Kaleli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Jittee değerin nedir modem aralıksız ne kadar süredir çalışıyor bazen modemi kapatip yarim dakika bekleyip yeniden açmak bile işe yarar
0.40 falan bi değer var. modemi kapatıp açıyorum aralıklarla yine de değişmiyor bu sorun.

Top Bottom