Statik IP olup - olmadığını nasıl öğreneceğiz?İp adresi ile iss nin bir alakası yok. Modemi kapatıp açınca bile ip adresin değişiyor. (statik ip kullanıyorsan başka)
Statik ip ücretlidir zaten. Hizmet aldığın firmayı arayabilirsin, fatura detaylarına bakabilirsin ya da online hizmetler (varsa) kontrol edebilirsin.Statik IP olup - olmadığını nasıl öğreneceğiz?
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yani kısaca İnternet servis sağlayıcı değiştiğinde de IP adresi değişecek. Peki başka bir bilgi değişir mi?Statik ip ücretlidir zaten. Hizmet aldığın firmayı arayabilirsin, fatura detaylarına bakabilirsin ya da online hizmetler (varsa) kontrol edebilirsin.
Aslında tam istediğiniz şeyi bilsem daha iyi yardımcı olabilirim İp adresi değiştirmek için servis sağlayıcınızı değiştirmenize gerek yok.Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yani kısaca İnternet servis sağlayıcı değiştiğinde de IP adresi değişecek. Peki başka bir bilgi değişir mi?
Yok usta, sadece IP adresi için değil. Zaten memnun değilim. Bu soruyu merak etmiştim. Servis sağlayıcı değiştiği zaman IP değişecek mi değişmeyecek mi diye.Aslında tam istediğiniz şeyi bilsem daha iyi yardımcı olabilirim İp adresi değiştirmek için servis sağlayıcınızı değiştirmenize gerek yok.
Valla her şey değişiyor. İnternete bağlanabilmen girdiğin modem şifre bilgisinden tut, xdsl numarasına kadar tüm bilgilerin değişecek.Yok usta, sadece IP adresi için değil. Zaten memnun değilim. Bu soruyu merak etmiştim. Servis sağlayıcı değiştiği zaman IP değişecek mi değişmeyecek mi diye.
Tam aradığım cevap buydu. Peki önceki bilgilere ne oluyor? Tamamen yok mu oluyor ?Valla her şey değişiyor. İnternete bağlanabilmen girdiğin modem şifre bilgisinden tut, xdsl numarasına kadar tüm bilgilerin değişecek.
Tabii ki hayır Sen aboneliğini iptal etsen de Telekomünikasyon firması onu belirli bir süre (değişiyor süreler) saklamak ile yükümlüdür.Tam aradığım cevap buydu. Peki önceki bilgilere ne oluyor? Tamamen yok mu oluyor ?
O saklama süresi hakkında bilgin var mı? Ortalama ne kadar mesela?Tabii ki hayır Sen aboneliğini iptal etsen de Telekomünikasyon firması onu belirli bir süre (değişiyor süreler) saklamak ile yükümlüdür.
İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesine Dair Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 8 / b maddesi erişim sağlayıcıyı trafik bilgisini 1 yıl saklamakla yükümlü tutmaktadır.O saklama süresi hakkında bilgin var mı? Ortalama ne kadar mesela?
Cevaplarınız için tekrar çok teşekkür ederim. Mesajınızı çözüm diye rapor ettim, kabul ederler mi bilmiyorum ama.İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesine Dair Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 8 / b maddesi erişim sağlayıcıyı trafik bilgisini 1 yıl saklamakla yükümlü tutmaktadır.
Bilginin doğruluğundan %100 emin değilim ama büyük ihtimalle 1 yıl.