Neler Yeni

Öneri İnternet Sağlayıcı Önerileriniz?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi soruyorum sizlere. Kısaca bir ön bilgi vereyim. Kapımızın önüne Türk Telekom Tip 7 erişim kabini takıldı. Düne kadar 8mbps İnternet alırken bugün Türk Telekomu yeni abonelik için aradığımda aktif olarak 97mbps alabileceğimi söylediler. Kapının önüne o kutu takıldığından beri türknette sorun yaşıyorum 2 gündür internetim yok. İnternet sağlayıcımı değiştirmek istiyorum. Türk Telekom da 100mbps 143 TL, araştırırken millenicom diye bir yer gördüm ordan alt yapımı sorguladığımda 94mbps gözüktü ve 100mbps 99 TL paketleri var. Arada az bir fark yok 40 TL gibi bir fark var. Millenicom nasıldır, kullanan var mı? Aradaki fark neden bu kadar fazla ve hangi markayı tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkür ederim, iyi akşamlar 😊.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Millenicom iyidir. Ben de kullanıyorum. Çok olmadı alalı ama memnunum.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Millenicom öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Millenicom iyidir. Ben de kullanıyorum. Çok olmadı alalı ama memnunum.
Müşteri hizmetleri falan nasıl acaba? Aradığın zaman yetkili olarak biriyle konuşabiliyor musun? Bu durumdan çok çektim de türknetten o yüzden soruyorum bunları.

TSIRAA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Selim
Türknet sizin için ideal diyorum. Hem uygun hem taahhütsüz.

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Millenicom öneririm.
Anladım da neden ama, yani bugüne kadar ilk defa duydum adını. Dediğim gibi 100mbps internette tt ile aralarında 40 TL fark var. İnternet konusunda çok bilgim yok ama yanlış bilmiyorsam çoğu sağlayıcı tt altyapısını kullanıyor. Buna rağmen tt 100mbps İnterneti 140 TL ye verirken Millenicom nasıl 99 TL ye verebiliyor orası biraz şüphe uyandırıyor bende.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Müşteri hizmetleri falan nasıl acaba? Aradığın zaman yetkili olarak biriyle konuşabiliyor musun? Bu durumdan çok çektim de türknetten o yüzden soruyorum bunları.
Yaklaşık 2 ay oldu müşteri hizmetlerini arama gereği duymadım. Zaten WhatsApp üzerinden de iletişim kurabiliyorsunuz. Başka forumlarda da inceledim memnundular açıkçası bunlardan yola çıkarak bağlattık.

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Türknet sizin için ideal diyorum. Hem uygun hem taahhütsüz.
Türknetten şuan çok kötü sıkıntı çekiyorum 2 gündür internetim yok arıza kaydı açın bakılacak 48 saat içinde dediler 48 saati geçti hala gelen giden yok. Bilgilendirme de yanlış hep. Türknette sıkıntı yaşadığım için değiştiriyorum zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaklaşık 2 ay oldu müşteri hizmetlerini arama gereği duymadım. Zaten WhatsApp üzerinden de iletişim kurabiliyorsunuz. Başka forumlarda da inceledim memnundular açıkçası bunlardan yola çıkarak bağlattık.
Anladım, Peki ne kadar hız alıyorsunuz ve ne kadar ödüyorsunuz ayıp olmazsa? Aldığınız pakettekinden daha düşük hız verdikleri oluyor mu?

TSIRAA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Selim
Dost
Türknetten şuan çok kötü sıkıntı çekiyorum 2 gündür internetim yok arıza kaydı açın bakılacak 48 saat içinde dediler 48 saati geçti hala gelen giden yok. Bilgilendirme de yanlış hep. Türknette sıkıntı yaşadığım için değiştiriyorum zaten.

Anladım, Peki ne kadar hız alıyorsunuz ve ne kadar ödüyorsunuz ayıp olmazsa? Aldığınız pakettekinden daha düşük hız verdikleri oluyor mu?
2 gün sıkıntı çektiniz diye değiştirmeyin bende önceden sıkıntı yaşadım ancak YAPA altyapısı olmayan yerlerde türk telekom saha ekipleri arızalara baktıkları için gecikmeler oluyor kendiniz işini iyi bilen bir elektrikçi getirip problemi çözün daha hızlı çözüm olacaktır.

• Beğen

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil

Ben 35mbps olan tarifeyi tercih ettim. Hız testlerinde falan 30'a yakın oluyor genelde download. Upload da 6'ya yakın oluyor. Fatura olarak 75TL ödüyoruz. Chrome ve Steam üzerinden de anlık 4mbps indirme alıyorum.

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Dost

2 gün sıkıntı çektiniz diye değiştirmeyin bende önceden sıkıntı yaşadım ancak YAPA altyapısı olmayan yerlerde türk telekom saha ekipleri arızalara baktıkları için gecikmeler oluyor kendiniz işini iyi bilen bir elektrikçi getirip problemi çözün daha hızlı çözüm olacaktır.
Kardeşim inan ilgisizler hemde çok, üstelik resmen adam kandırıyorlar. Bugün kapıya tt ekibi geldi bende bizim sorunumuzla alakalı geldiler diye düşündüm. Aşağı inip konuştum adamla dedi biz yeni abonelik için bir daireye kurulum yapmaya geldik. Bana türknet in bilgilendirmesinde şu yazıyor "tt saha ekipleri gerekli tespitleri yaptı bir sorun gözükmüyor, sorun sizin binanızdaki ankastre kutusunda veya evinizdeki hatta olabilir" aynen bunu yazmışlar. Allah razı olsun bugün gelen arkadaş alakası olmamasına rağmen binamızın ankastre kutusuna da baktı, kapının önündeki erişim kutusuna da baktı binadaki hatta sıkıntı yok dışarıdaki kutuda sıkıntı var dedi. Bende ona türknet in buraya tt ekibi yollattığını ve kontrol ettirdiğini söyledim. Adam bana öyle bir şey imkansız kardeşim burası benim bölgem bana arıza kaydı bilgisi gelmedi ben türknet adına gelip burda kontrol sağlamadım dedi. Kısaca türknet ilgilenmediği gibi yanlış bilgilendirip insanların zamanlarına taciz ediyorlar. Mobil verim olmasa bugün üniversite finalim giremiyordum. Türknette karşı olan güvenim 0 şuan.
Ben 35mbps olan tarifeyi tercih ettim. Hız testlerinde falan 30'a yakın oluyor genelde download. Upload da 6'ya yakın oluyor. Fatura olarak 75TL ödüyoruz. Chrome ve Steam üzerinden de anlık 4mbps indirme alıyorum.
Teşekkür ederim dostum çok sağol.

Başka Millenicom kullanan arkadaşlar var mı? Varsa bilgi verebilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf-Yöndeş
Dost

Bende yapa alt yapısı üzerinden turknete geçtin 1.5 ay oldu defalarca aradaım gelen giden yok ne yapmamı önerirsin

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Bende yapa alt yapısı üzerinden turknete geçtin 1.5 ay oldu defalarca aradaım gelen giden yok ne yapmamı önerirsin
Bir an önce iptal ettirip başka bir İnternet Sağlayıcısıyla anlaş. Ben şuan Millenicom u araştırıyorum fena değil gibi, grupta kullanan da varsa bilgilendirirse Millenicom a geçmeyi düşünüyorum.

Top Bottom